Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,011
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba duster'ci arkadaşlar,
Edirne Keşan'da otogarda gördüm duster'i sarı boyayıp ticari yapmışlar.
kalın sağlıcakla.

ambulans polis aracı(izmir türkiyede) yapanlar var

Etiketler

fotoğraflarını eklesenizde bizde görsek polis araçlarını ;)

[attachment=1]
ttn' Alıntı:
fotoğraflarını eklesenizde bizde görsek polis araçlarını ;)

daciaduster_polis.jpg

akirafes' Alıntı:
http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4724524925/
http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4723935713/
http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4724281831/
http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4723931019/
400 Tl ye orijinal italyan sunroofla yaptırılmıştır fiyata herşey dahildir.
Aracım ilk alınan dusterlardandır fabrika çıkış hatalı diye geri çağrılmıştır
Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra geri verilmiştir.
gerekli düzenlemerin yapıldığı Büyük dacia servisinde herkes tavanına hayran kalmıştır.

Merhabalar;
Tam olarak nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar çok taze bir gezenbilir üyesi ve daha henüz anahtarını dahi eline alamamış bir Duster sahibiyim ... kullanan arkadaşların biraz aydınlatmasını rica ediyorum... tavan sis farları,vinç,alt muhafaza v.s ,v.s .... şimdiden teşekkürler

ruciko' Alıntı:
Arkadaşlar çok taze bir gezenbilir üyesi ve daha henüz anahtarını dahi eline alamamış bir Duster sahibiyim ... kullanan arkadaşların biraz aydınlatmasını rica ediyorum... tavan sis farları,vinç,alt muhafaza v.s ,v.s .... şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun ruciko

Ayrı bir başlık açar ve sorularını dile getirirsen, işin ehli arkadaşlar seni aydınlatacaktır. (Ehil olmayan parazitlik ve maydanozluk yapanlar da olur, onları okumaya bile zahmet etme.)

ruciko' Alıntı:
Bu dedikleriniz kolay.
Ama yükseltme, büyük çaplı lastik, ayna -mahruti, kilitli diferansiyel gibi daha teknik mevzuları sormanızı hiç tavsiye etmem. Çünkü bu konularda bilgiye dayalı söyleyecek sözü olmayanlar efendice "bu konuda Türkiye'de teknik bilgi alt yapısı ve gerekli ekipman henüz yok " demek yerine hakaretler yağdırabilirler.
Halbuki piyasaya her yeni giren araç gibi bu markada da bu tip ekipmanların gündeme girmesi için zamana ihtiyaç var. Ama aracını off road arazcı zannedenler bu konulardaki yetersizliğin gündeme gelmesinden hoşlanmadıklarından bu mevzuları açanlardan da hiç hoşlanmazlar.

Atatürk oto saniyeye gidin, bir gününüzü ayırarak, tüm cevaplar araçlar gereçler orda.

Lastikleri BF All-Terrain 215/70/16 yaptım. "70" yapınca lastikler, paçalıklara neredeyse teğet oldu. Bu haliyle kesinlikle zincir takılmaz..
lastikleri 1100 liraya aldım..
Zenon far uygulaması 250 lirayı buldu. Ön iki farın üstündeki sarı transparanlar ilginç oldu diye düşünüyorum :smiley:
Enlemesine tavan çıtaları orijinal, sevisten aldım. 300 liraya.. Far sistemlerini de sanayide yaptırdım, o da işçilikle birlikte bir o kadar tuttu..

komple.jpg

papilio55' Alıntı:
Lastikleri BF All-Terrain 215/70/16 yaptım. "70" yapınca lastikler, paçalıklara neredeyse teğet oldu. Bu haliyle kesinlikle zincir takılmaz..
lastikleri 1100 liraya aldım..
Zenon far uygulaması 250 lirayı buldu. Ön iki farın üstündeki sarı transparanlar ilginç oldu diye düşünüyorum :smiley:
Enlemesine tavan çıtaları orijinal, sevisten aldım. 300 liraya.. Far sistemlerini de sanayide yaptırdım, o da işçilikle birlikte bir o kadar tuttu..

Bu ebatta lastikler konusunda merak ettiğim, sürtme yapması, aracın çekişinde kayda değer bir güç kaybı ve Yakıtta etkisininin olup olmaması, süspansiyon konforunu bozup bozmaması. Bunları cevaplayabilirseniz sevinirim. Ayrıca farlar çok yakışmış, orjinal bagaj çubukları ise servis fiyatı olmasına karşın iyi sayılır

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri