ali şen
DUSTERCI
3 TEKER
sen de gölgelik yap o zaman bilader !!!cenkcc' Alıntı:Biz genelde gölgelik olsun diye yada yağmurdan korunmak için tekerleri kesiyoruz yerden
bana ne ile yaptığınımı sordum sen de yayınla toroslamı neyle yaparsan yayınladarktreys' Alıntı:torosla yaparım
kyenipazar' Alıntı:
foto işte eeeeeeeeeeeeee si bukyenipazar' Alıntı:
ali şen' Alıntı:SAOL YAVUZ ÇELİKEL (İŞİ BİLEN NE YAPMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞ HELAL)
darktreys' Alıntı:torosla yaparım
fbmy' Alıntı:Yavuz Bey'in yazdıklarını iyi takip edin öğrenecek çok şeyimiz var !
Doğuş Bey'in bir özelliği duster la yapılan her etkinliği toros ile yapabilmekte Gerçi torosla duster amca çocukları !
darktreys' Alıntı:atası
ayrıca dustere bir çift lafım var , alt takımlarındaki asil arazi ekipmanları nissandır
discovery-V8' Alıntı:Neden bukadar aşağılıyorsunz duster ları anlayamadım , başka bişeyle kıyaslanacaksa kendi sınıfındakilerle kıyaslanması yerinde olur, bence kendi sınıfına görede başarılı bir araç.
Açıkçası arazide neler yaptığınıda birici elden görmek isterim, heves kırıp gelecek fotoların önünü kesmeyelim bence.
fbmy' Alıntı:Doğuş Bey'in bir özelliği duster la yapılan her etkinliği toros ile yapabilmekte