Doğrucu Davut
Zirve
.
Güzel de dün Rio Favela da polis 25 kişiyi öldürmüş.
Son düzenleme:
.
hocam merhabalar lütfen ulaşın bana whatsapptan 05333002683Parça parça gerçekleştireçeğim dünya turum her bölge için 3-5 ay arası sürecek .Her bölge için 2500 $ ın yeterli olacağını düşünüyorum.Zaman sorunu olmayan orta yaşlarda 30-40 yaş civarı neşeli uyumlu bir gezgin arıyorum.İlk rota Güney Amerika olacak.Tabii ki pandemi sonrası.Zaten bu proje için uzun bir hazırlık dönemi gerekiyor.
Vallaha 30’40yaşı bilmem ama ben 20yaşında genç bir delikanlıyım abicim ankarada ikamet edip hertürlü kafa dengi olurum elimden her iş gelir yani nasıl söyleyim ateş yak en iyisi biryerden nasıl kurtulunur yani önce gecekonduda büyüp elime keser aldım sonra liseye kadar okuyup sanayiye elimi attım lise mezunuyum açıktan üniversite okuyorum benim sadece bir ülke gezecek param var yani sadece bir kereliğine mahsus 2500 dolar var ama dünyanın her yerini gezmeyi çok istiyorum kesinlikle senin kafa dengin olurum abi hem senin yapmadığın her işi yaparım götür beniParça parça gerçekleştireçeğim dünya turum her bölge için 3-5 ay arası sürecek .Her bölge için 2500 $ ın yeterli olacağını düşünüyorum.Zaman sorunu olmayan orta yaşlarda 30-40 yaş civarı neşeli uyumlu bir gezgin arıyorum.İlk rota Güney Amerika olacak.Tabii ki pandemi sonrası.Zaten bu proje için uzun bir hazırlık dönemi gerekiyor.