derken hangi anlamda?Hindistan’da Goa veya Kerala’yı ülkenin birçok diğer eyaletlerinden ayrı düşünmek gerekiyor..
derken hangi anlamda?Hindistan’da Goa veya Kerala’yı ülkenin birçok diğer eyaletlerinden ayrı düşünmek gerekiyor..
selam, musan59@gmail.comselam, mail adresinizi verirseniz sevinirim
abi ben eslik edeyim size ne zaman gidiceksinizTeşekkür ederim.Henüz kesin plan yapmamakla birlikte Kolombiya'dan başlayıp Ekvator,Peru,Bolivya,Şili,Arjantin Brezilya ve dönüş düşünüyorum .
Forumda 20 mesaj yazıp "Yeni Üye"den KampI'e geçmeden özel mesaj gönderilemiyor
Konuyu açıp kaçanlar, yardım isteyip sonucu hakkında bilgilendirmeyenler hiç de az değil.Keşke yeni konu açmakta benzer şekilde olsa
Benim bu gezi arkadaşı meselesine bir türlü aklım ermiyor.Yeni tanıdığınız biriyle dünya turuna nasıl çıkarsınız ki?O kişinin yapacağı her yanlış hareket(hırsızlık,kavga,hatta yanlış yerde fotoğraf çekimi),çantasından çıkacak bir yasa dışı materyal bile sizi olayların içine çekebilir.
.
Cinsel taciz, sosyal olgunluk.
Kısaca bu iki eyalet daha çağdaş bir tablo çiziyor.
Tabi ortalama olarak demek istedim..
Mesela Goa’ya İndia Light deniyor. Hindistan’a Goa’dan başlanılması salık verilmekte.
Kral ,kraliçe onlarsa yırtık pantolon için ne demeliGüney Amerikayı onlardan iyi biliyor çocuk.Bana göre Güney Amerika nin kraliçesi Hale dir." İşim gücüm gezmek " yazınca Google bulur her yerden, kralı da Gürkan Genç.