KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Parça parça gerçekleştireçeğim dünya turum her bölge için 3-5 ay arası sürecek .Her bölge için 2500 $ ın yeterli olacağını düşünüyorum.Zaman sorunu olmayan orta yaşlarda 30-40 yaş civarı neşeli uyumlu bir gezgin arıyorum.İlk rota Güney Amerika olacak.Tabii ki pandemi sonrası.Zaten bu proje için uzun bir hazırlık dönemi gerekiyor.
Sayın ince ülkemize en uzak bölge ve oldukca zor yorucu bir rota o yüzden ilk orayı seçtim.Aslında dünyanın bir çok ülkesini görme fırsatım oldu ancak hep kısa süreliydi şimdi zaman sorunu olmadan gezmek istiyorum.
Güney Amerika yı dolaşan , hatta oralara yerleşen Türk gezginleri sayesinde epeyce tanıdık uzaktan.
Benim favorim Hale ;
Video: https://youtu.be/qEkWFe1op58
Güvenilik hissi ;Ülkenin hangi şehrinde, hangi bölgesinde,hangi saatte gezdiğine göre değişir.
Güvenli dediğiniz ülkelerde bile şansız bedevi iseniz ,o malum kutup ayısı mutlak bir şekilde sizi buluyor
Güvenilik hissi ;Ülkenin hangi şehrinde, hangi bölgesinde,hangi saatte gezdiğine göre değişir.
Güvenli dediğiniz ülkelerde bile şansız bedevi iseniz ,o malum kutup ayısı mutlak bir şekilde sizi buluyor
Gayet doğru. Sosyoloji konu olunca istatistikten bahsetmek lazım ama durumu genel anlamda konuşurken istisnalarını dahil etmiyoruz. Yoksa her yerde herşey teorik olarak olası.
Taylant’da iki çetenin kaza kurşununa veya terör saldırısına uğrayanlar var.
Güvenlik derken, trafik, hırsızlık, gasp, cinsel taciz, bölge, iklim vs olarak sınıflamak lazım.
Hindistan’da Goa veya Kerala’yı ülkenin birçok diğer eyaletlerinden ayrı düşünmek gerekiyor..
Bir de hissedilen güvenlik var ki bu da kişi ve tecrübeye göre renk değiştirmekte.