ducato camper yapımı için destek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki_akgul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,671
ducato camper yapımı için destek

Kontralarin boyasindan memnunmusunuz, macun astar boya ne kullandığınızı sorabilirmiyim..

Etiketler

Ynt: ducato camper yapımı için destek

karavanımız yiğido son halini almaya başladı

telefon resimler 043.jpg

Hemşerim ic dekorasyonun renk tercihi bi harika olmuş adıda belirlenmiş YİĞİDO inan aklımdan gecmedi deyil hayırlısı ile bide tüv dende cıkarsan kimse tutamaz YİĞİDO,yu desene hadi hayırlısı YİĞİDONUN yolu acık sizlerinde gönlünüz hoş olsun...

hakki_akgul' Alıntı:
karavanımız yiğido son halini almaya başladı

Hakkı bey kolay gelsin :smiley:, artık sona yaklaşmaya başlamışsınız, mutlu son yakın ;)
karavanınızın ismi ''yiğido'' olmuş ama ben sizden önce davrandım ;D, isim hakkı doğar buradan, Sivas'a gelip tahsilat yapmam lazım ;D
selamlar

Ellerinize sağlık,çok güzel oldu, Maaşallah, sağlıklı ve mutlu geziler dilerim. Yollarda görüşmek dileği ile. Sevgi ve Saygılar.

Nazar De?mesin.jpg

Hakkı bey
Yiğido hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Elinize sağlık, cok güzel olmuş

Hakkı kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok ta güzel olmuş bir yerlerde denk geliriz inşallah.Saygılar

arkadaşlar 140 w *2 solar panelimiz var 2 ad 150 amperlik akümüz var 20 amperlik şarz cihazımız var.
tüketim olarak tezgah altı buzdolabı var enerji tüketimi 0,461 kWh /24 saat
tv + led lambalar var
yukarıda belirtmiş oldugum enerji ve tüketimler güneş ışıgının bitimi ile 1 saat sonra enerji kalmıyor konuda bilgisi olan
arkadaşlardan destek bekliyorum saygılar....

Hakkı bey normal olarak aküler kendi başına en az bir gün buzdolabını çalıştırması lazım + sende 280w güneş paneli var bir yerde yanlışlık var, arkadaşlar yardımcı olurlar mutlaka, selamlar

hakki bey once aracinizi en az 15 saat elektrige baglayin ki akulerinizi tam full yapin bu esnada elektrik tuketimi olmasin sartelleri kapatipsadec dolum yapin.tam dolu olduktan sonra gunespanellerinin de destegiyle bi daha hic bitmememesi lazim akulerinizin bu yazgundelerinde...

Sayın hemşerim akü ve güneş panellerinin panosunda ne gösteriyor yüzde kaçla şarz ediyor ve dolunum oranı kaç.bence senin şu anda aküler boş 100 de 100 gösterirse ozaman randıman alırsın aküler önce 220 woltta iyice doldur.şu anda bende bile sıcaklık dısarda 37 cc ama gösterge %75 gösteriyor tam dolmuyor yani ancak 220 almam lazım en az 2 gün ozaman bu dolacak demektır.Ben geçen seneden beri buz dolabımı hiç durdurmadım devamlı dondurucu dahil çalışıyor ve hiç bir değişiklik olmadadan 2 ayarında çalışıyor.Arada bir 220wolt takıp %100 çıkarıyorum benim güneş panelleri 130*130 tam aküler doluyken boşalana kadar süre en az4 gün.Kolay gelsin diyelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR