ducato camper yapımı için destek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki_akgul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,671
Ynt: ducato camper yapımı için destek

Toprağım resim bekliyoruz

Etiketler

arac içi boyamaya başlıyacağız

telefon resimler 013.jpg

taban laminat döşemeler takılıyor
bu gün inşallah sanrofları takıp yarın fiber banyo kabinini takmaya başlıyoruz.

telefon resimler 034.jpg

Hemşerim ellerine sağlık konuştuğumuz gibi SİVASIN ilki olacak

banyo kabini takmak için marangözümüz recep ustadan gecici süre ayrıldık 2 gün içerisinde dolap montajına başlıyacağız

saygılar

telefon resimler 044.jpg

motorsikletimizi bu arada aldık .arka aparatlarını araştırıyoruz nasıl yaparız diye
önerisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
teşekkürler

mg5719vs.jpg

Hakkı kardeşim sayın hemşerim seninle biliyorsun Sivasta görüştük ve sana karavan hakkında bilgide vermiştim.Ama şimdi gördümki senin bu araca bu motor büyük gelecek çünkü zor yerleştırırsın bunu arkaya benim karavan büyük olduğu halde zor yerleştirdim benim motor çokta büyük deyil ama güzel bir rampa olursa kolay taşırsın.Çok güzel bir çalışmayla devam diyorum karavanla güzel gezilere başlama dileyle bir yerlerde buluşmak umuduyla kolay gelsin burdan karavanın arka görüntüsünden bır kaç foto

IMGP4564.JPG

IMGP4688.JPG

Hemşerim baya ilerlemiş motor konusunda ayhan abiden bol bol akıl almanı tavsiye ederim ha bu arada kahveni icmek icin gelecem ve sivasın bir ilkine bakacaz

Hakkı bey benim yaptığım motosiklet aparatı bu linkte, inceleyin çok alternatif var
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26432.45
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR