Dubrovnik - Herceg Novi - Kotor İçin Öneriniz Lazım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burak099 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,903

burak099

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Biz 3 üniversite öğrencisi ağustos sonu gibi Saraybosna'dan başlayarak kendi çapımızda ufak bir Balkanlar turu düzenlemeyi planlıyoruz. Yolumuz Dubrovnik'ten geçiyor.
Fakat bu forumda o civarlarda seyahat eden arkadaşları gördükten sonra rotaya Hergec Novi ve Kotor'u da eklemeyi planladık ama henüz plan bu sizin önerilerinizi de almak istedim.
2 gün Dubrovnik'e 2 gün Hergec Novi+Kotor'a ayırmayı planlıyoruz ama birbirlerine çok yakın şehir olduklarından biraz esnek davranabiliriz. Dubrovnik, civar şehirlere göre biraz daha pahalı ama Kotor ve Hergec Novi'yi çok iyi bilmiyorum. Mesela Hergec Novi veya Kotor'da bir hostelde kalıp gün içinde Dubrovnik'e gitmek mi daha uygun olur yoksa dediğim gibi ayrı ayrı 2 gün ayırmak mı?
Veya 2 gün Dubrovnik'e (veya Hergec Novi+Kotor'a) fazla ordan kısın diğer 2 güne aktarın ordan kıstığınızı mı dersiniz?

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Dubrovnik - Herceg Novi - Kotor İçin Öneriniz Lazım.

temmuz başında aynı istikameti gezdim. saraybosna - mostar-poçitel-dubrovnik-kotor-budva-sveti stefan-mostar-saraybosna. toplam 820 km. mostarda mostar inn otelini tavsiye ederim. köprüye çok yakın. adam başı 15 Euro kahvaltı dahil. karadağda hercegnoviyi geçince kumborda apartment jungi 'de kaldım. odaları çok güzel. 4 kişi 50 euroya kaldık. mutfağı içinde. işleten bayanda çok yardımsever. ama bosna da kraviçe şelalesine mutlaka uğra. çok kişi bilmez. ben de araştırdım da buldum. öğrenmek istediklerine sorarsan cevap verebilirim..

:smiley:simdidenn iyi tatiller size..makedonyaya gelirseniz mutlaka ohridi gorun diyorum ohridte konaklamak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Ohridpansiyon/213827792027981?ref=hl facebook adresinden bize ulasabilirsiniz

2011 yılında arabamızla balkan turuna cıkmıstık.eTüm gezimizdeki belkide en sevdiğim şehir kotor olmuştur ama emın olun ki kotor cok guzel ve tarihi bir sehir olmasına rağmen bir o kadar da pahalı. Maden öğrencisiniz siz de eşim ile benim yaptığım gibi çadırda kalın :smiley: gezimizin ayrıntıları ve cadırımız fotografları sitedeki arabayla balkan turunda vardır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri