denge35
Ana Kamp
Ekli dosyayı görüntüle 501331 çekme karavanımda resimde görülüdüğü gibi bir sistem var tam olarak ne olduğunu bilmediğim için kurcalamadım, bilen arkadaşların yardımcı olurlarsa sevinirim.
Merhaba bu cevap bir reklam içerir ilginizi çekeceğini düşündüğüm için paylaşıyorum
Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç Kaynakları sahibinden.com'da - 434722052
Amacım sadece küçüte olsa daha fazla insana bilgi ulaştırmak bu konuda çok mağdur gördüm sadece sülfatlanma yüzünden çok pahalı jel aküler hurdaya veriliyor.Bir kusur varsa özür dilerim
Bu izalatör denilen bir alet. Araç ve yaşam aküsünü araç hareket ederken alternatörden şarj edip yaşam aküsü bitince araç aküsünün kullanılmasını engelliyor. Yani araçta ayırıcı şalter kullanmadan aracı çalıştıramama korkusu yaşamadan iki akü kullanıp ikisini de araçtan şarj imkanı sağlıyor.Ekli dosyayı görüntüle 501331 çekme karavanımda resimde görülüdüğü gibi bir sistem var tam olarak ne olduğunu bilmediğim için kurcalamadım, bilen arkadaşların yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 501332