DOSOD la bayramlaşma...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,005
Ynt: DOSOD la bayramlaşma...

ABLACIM BEN TEŞEKKÜR EDERİM GELDİĞİNİZ İÇİN VE BU GÜZEL ANILARI HERKESLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN. HERKESE SELAMLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Etiketler

Ohh ne güzle olmuş :smiley: ne güzle çamurlanmışsınız... Bayram günü daha ne ister insan ;)

Bu readlıne team'ın Gördüğüm ikinci gezisi benim gayet iyisiniz heralde bu konuda tebrikler paylaşım için tşk ederim....

vision' Alıntı:
ohh hayat size güzel valla. çok kıskandım. :smiley:
Kardeşim seni bekliyoruz tekrar sohpetini özledik hem seneye yarışa hazırlanırsın :D düzce şu an off road cenneti haline geldi muazzam bir doğası var kesinlikle bekliyorum.

yaw mesel burdan oraya gelmek çok zor bu arabayla gel git maffediyor. kalmalı bir program yapmamız lazım. onu ayarlamak lazım. yoksa her hafta insan burdan kaçası geliyor. En ksıa zamanda görüşmek üzere

bircanefe' Alıntı:

Gezi güzelde şu Cherokee lere 1 ton masraf yapıp ''iyi arazi aracı'' diye biniyorlar ya Allah gözlerini açsın daha diyecek birşey yok.

Yaw 1 karış kanala girsin lap diye öndeki yumurtadan takılıp, çakılıp olduğu yerde kalıyor. tövbe tövbeee ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR