"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,378
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Etkinliği düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederim.Benim için (çok katılımlı kalabalık etkinliklerde) tereddütle gitmeme sebep olan bazı unsurlar vardır ve korkularım yersiz çıktı çok şükür:smiley:)).İçip bağıran olmadı, gece klakson çalıp insanları rahatsız eden olmadı,taşkınlık yapan olmadı, bağırış çağırış olmadı.Geri kalan herşey zaten çok güzeldi.Özellikle çadırların yanıbaşından yarışların izlenebilmesi güzeldi.Alan ve doğa çok güzeldi. yeterince odun kesilip hazırlanmıştı.dev ekran, wc vs vs.birileri emek vermiş uğraşmış hazırlamış!Bize gidip çadırımızı kurup keyfimize bakmak kaldı.Parkurda çok iyiydi bana göre.Tekrarında görüşmek üzere diyelim:smiley:
 

Etiketler
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Bunlarda benden

Akakoca 114


Akakoca 125


Akakoca 126


Akakoca 124
 










Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Sayın DOSOD Yetkililerine düzenledikleri etkinlik için çok teşekkür ederiz. DOSOD yetkilileri tüm kuralların gereği olan uygulama ve uyarıları yazılı ve sözlü olarak yaptılar. Ancak toplumumuzda kendini bilmezler.Tüm buna rağmen silah atmaktan,kamp alanını toza bulamak,pazar günü ise seyircinin çevreyi kirletmesinden geri kalmadılar. Tüm katılımcıların ve seyircilerin DOSOD kurallarına titizlikle uymayı zamanla öğrenecekler. DOSOD'un yapabileceği daha fazla birşey yok. Onlar üstlerine düşeni layıkıyla yaptılar. Alanı hazırladılar.Ellerinden gelen çabayı fazlası ile gösterdiler. İnşallah seneye Belediye ve firmalar DOSOD'a daha güçlü sponsorluk desteği verirlerde DOSOD'un yükü biraz hafifler. Programlanan geziler,alanda yapılan havai fişek gösterisi çok güzeldi.DOSOD'un şelale gezisindeki misafirlerini ağırlaması ise oldukça şıkdı. Mahcup olduk.

Herşey için Zafer Başkan ve ona yardımcı olan ekibine ve sponsorlarına ve de Belediye Başkanına teşekkürlerimizi sunarız.
DOSOD etkinliği Akçakoca Belediyesinin Fuar programı ile uyuşması sebebi ile Boloff ve Gezenbilirin nezaketen ve gereklilikten hareketle etkinliğini 15 gün öne veya öteye kaydırması çok makbule geçecektir. Aklımız bir yanda da Bolu'da kaldı.Bu konuda DOSOD'a anlayış göstermelerini özellikle rica ediyorum. Kardeş kuruluşların bunu düzenlemesi uygun olur.
 



Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Evet bizde Bolu ile düzce arasında son güne kadar gidip geldik.Ama daha tecrübeli bir arkadaşım akçakocanın daha düzenli ve huzurlu olduğunu söyledi ve yanılmamış
Silah atanlar bizim çadırlara yakındılar.Elbette rahatsız olduk.Umarız her düğünde , her maçta;balkonda, ağaçta düğün izleyen birilerini vurmaktan, maç sonrası sevinmeyi cenaze törenine dönüştürmeyi yaşamaktan hicap duyan,bunun yanlış olduğunu anlayan kitle çoğalırda silahın bir eğlence aracı olmadığını öğreniriz zamanla!
Teşekkür yazımda bunu bende dile getirmeyi dşündüm ama herşey çok güzeldi diye vazgeçtim.Sağolsun yukarda tecrübeli büyüğümüz hassas davranmış.
 

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Güzel bir etkinlikti,Sapanca offroad olarak tam kadro ordaydık.etap ve tatlı rekabet çok güzeldi,emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz...
 

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Arkadaşlar, Yarışın en Şarlo offroadcısı defenderle katılan ve ayağını gazdan çekmeyen arkadaş. O ne stildi öyle. Offroadun komedisi. Tam bir Şarlo gidişi,paldır-küldür,sallan yuvarlan,hopla-zıpla tarzı bir sürüş. Sanki sahnede Şarlo var. tüm seyircileri kırmaktan geçirdi. Acaipde alkış aldı. Arkadaşın sitili çok ilginç ve bir o kadar da özgün.Bu nedenle o arkadaşa ve stiline "Şarlo" diyorum. Arkadaşın ismini bilen ve tanıyanlar çıkacaktır. O arkadaşı yarışmasa bile mutlaka off roadın sembol sürüşü olarak mutlaka açılışlar onun tekniği ile yapılmalı. Şarlo Tekniği , Sallan-yuvarlan,hopla-zıpla, paldır-küldür.

Arkadaşı yürekten kutluyor. Stili için çok özgün ve takdire şayan diyorum. Bravo sana Şarlo, Türkiye'de senin stiline sahip ikinci bir off roadcı yok.Tam seyirlik ve seyirciyi çoşturan ayağa kaldıran heyecanlandıran ve şenliği şenlendiren bir tarz.
 

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

DOSOD bir kere daha başarılı bir organizasyona imzasını attı 41 OFFROAD TEAM olarak en başta ZAFER başkana ve ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz keyif verici bir organizasyondu.
 

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

TEŞEKKÜR

Zafer ALTINIŞIK ve tüm DOSOD üyeleri
sempatik ve samimi davranışları ile Akçakoca ve Çayağzı sakinleri ve esnafı
muhtelif çap ve ebatta 4X4 ler
tüm katılımcılar

28 06 2012 de yola çıkıp, 01 07 2012 de geri döndük
toplamda 600 küsür km yol yapmışız,
her km sine deydi
sağ salim Ankara ya döndük,
çok güzel vakit geçirdik.

Biz aradığımız ve beklediklerimizin tamamını yaşadık,
çadırımızı kurduk, ateşimizi yaktık, kara çaydanlığımızda çayımızı demledik, derede yürüdük, denize girdik, sağlam yorulduk, sağlam uyuduk, yarışı seyrettik (loca dan) bir önceki etkinlikte tanıştığımız dostlarla tekrar karşılaştık, hasret giderdik, yeni dostlar edindik, bu iş amatörce ne kadar yapılabiliyorsa, yapmaya çalıştık,

can sıkıcı şeyler olmadımı, elbette oldu.
mesela;
- derede sabah yürüyüşü çok güzel ama, taşlar ayaklarımızı acıttı
- Çayağzı köyünden aldığımız ekmekler çok güzeldi, çok fazla yedik, kilo sorunumuz oldu
- sahilde, deniz kıyısında kumda yürüyemedik, kumlar çok sıcaktı
- gece ateşi için odunlar çok fazla geldi, yak yak bitmedi, ateş bitmediği için uyuyamadık, uykusuz kaldık
- yön levhaları çok fazlaydı, kaybolamadık, kimseyi arayıp serzenişte bulunamadık
- bülbül ve kurbağa seslerinin senkronu çok kötü ayarlanmıştı, birbirine karıştı, gürültü kirliliği oldu
- şelalede su çok soğuktu, üşüdük
- ikram edilen ayran ve böreklerin tuzu azdı
şeklindeki sorunları da artık görmezden gelip, bir dahakine diyoruz ...

elimizde olan kamera çok amatör, çekebildiklerimiz de aşağıda.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,739
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst