Emeği geçenlere teşekkürler.Her yönü ile güzel bir etkinlikti.Fakat bir konuya dikkat çekmek istiyorum.Araçlar diyoruz, doğa sevgisi diyoruz, kampçılık, offroadçılık, sokaklarda değil doğada< geçirilen bir zaman ve bu anlamda bilgi yüklenen bir gençlik!Amacımız bunlar değilmi? Çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama (kimsenin özel hayatı ile asla ilgim karışmaya haddim de yok, sadece bir an düşünelim) artık bu tür etkinliklerde içmemek, elinde bir şişe yada kutu ile gezmemek ahlakımıza, kültürümüze, offroad bakışına çokmu ters?Bu işi biraz daha usturubunda yapamazmıyız?Gencecik kardeşlerimiz de maşallah büyüklerini örnek almaya başlamışlar.18-20 yaşında arkadaşlarda göstere göstere bakın nasıl içiyorum der gibi bir duruş sergilemeye çalışıyor.İçen içer içmeyen içmez.Elbet kimse karışamaz.Ama lütfen biraz adabına uygun davranalım.Orya her kesimden insan geliyor.Gezilerimizi ,etkinliklerimizi lütfen alkol etiliğine dönüştürmeyelim.Yanlış anlayacak varsa ADI ÜZERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKTIR
Anlamak isteyen zaten haklısın kardeşim, köşesine çekilip içmek en güzeli diyecektir
Herkese teşekkürler bu güzel etkinlik için.