Doruk Dağcılık; İzmir Hatundere - Dumanlı Dağ Zirve Yürüyüşü (27 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,858
Ynt: Doruk Dağcılık; İzmir Hatundere - Dumanlı Dağ Zirve Yürüyüşü (27 Ocak 2008)

İzmir'e bu kadar kar yağsa ulaşım felç olur.
İzmir Şehir merkezi bile dağlık tepelik.

3-5 santim karda bile yüksek semtlere otobüs seferleri iptal oluyor. Aman diyimmmm.
Kar görmek isteyen arabasına atlayıp Sabuncubeli ne gidiyor İzmir'de
:smiley:

Etiketler
Ynt: Doruk Dağcılık; İzmir Hatundere - Dumanlı Dağ Zirve Yürüyüşü (27 Ocak 2008)

Murat,
Yine güzel bir gezi. Zerrin'nin dediği gibi İzmir'de bahar havası var. 1000 metrede şu anda İstanbul'da kar var. Çevreye duyarlılığınız ise çok güzel bir örnek. Aslında Jandarma komutanlığı fikrin hiç fena değilmiş :smiley:

Dumanlıdağ yürüyüşünün saat Rakım grafiği :smiley:

Dumanldag-SaatRakm.jpg

Her yıl Hatundere - Dumanlıdağ parkuruna en az bir kez giderim. Bu fotoğraflara bakınca sanki farklı bir yer gibi hissettim. Bakış açısı ne kadar etkiliymiş. Eline, gözüne sağlık Murat.

irem1963' Alıntı:
Her yıl Hatundere - Dumanlıdağ parkuruna en az bir kez giderim. Bu fotoğraflara bakınca sanki farklı bir yer gibi hissettim. Bakış açısı ne kadar etkiliymiş. Eline, gözüne sağlık Murat.

Birşey değil ,
Gezelim görelim arkadaşlarla paylaşalım.
Çünkü ;

Paylaştıkça artan bir tat var gezilerimizde ve de etkinliklerimizde.

Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

Harika bir gezi olmuş birde o güzelim doğanın içinde çöpler olmasa ne güzel olurdu

TezzMertek' Alıntı:
Dumanlı Dağ Zirvesinde konserve kutularından bir demet. ;(
Dumanldag051.jpg

Zirvede ki Taş Kulübe. Orman Yangın gözetleme desem çevre de orman yok.
Keçiler Sağolsun. Ne var ne yok silip süpürünce ağaç mağaç yetişmiyor.
Dumanldag052.jpg

Arkadaşları da kareye alalım dedim.
Dumanldag055.jpg

Yemek molamız bitince çevrede ki boş konserve kutularını toplayarak poşetlere doldurduk.
Dumanldag057.jpg

Üç Poşet dolusu konserve kutusu toplamış olmamıza rağmen bir o kadarını da orada bırakmak zorunda kaldık. :(
Dumanldag058.jpg

Köye dönerken dağ yolunda karşılaştığımız bir köylüye köyde Avcılar Derneği var mı diye sordum.
Amca " Yok evladım" , konserve kutularını onlar bırakmıştır diye tahminimi söyleyince ,
" Askerler eğitim amacı ile Dumanlı Dağ'a geliyorlar, büyük ihtimalle onlar bırakmıştır. " yanıtını aldım.

Haksız da değil gibi.Çünkü konservelerin hepsi ;İzmir'de piyasa da satışı olmayan Domes marka idi.
İzmir'e dönerken Jandarma komutanlığına uğrayıp köye indirdiğimiz 3 poşet dolusu konserve kutusunu jandarma komutanına hediye etmek gibi utopik bir düşüncem vardı :smiley:

Eski Foçadaki Jandarma Komando okulundaki kursiyerler her dönem çıkarlar dumanlı dağa, hatta 2007de bende oraya çıkan 400kişiden birisiydim. Ancak çöp disiplini gereği konserve kutuları asla atılmazdı, yasağı delmiş arkadaslarım olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

SON KONULAR

Geri