Ynt: Doğuşoto Bursa
engürü' Alıntı:
yalçın pehlivanlı kırıkkale 1961 doğmluyum 25 yıl silahlı kuvvetlerde astsubay olarak komando olarak çalıştım sosyoloji okudum 2005 de emekli oldum kanal d haber müdürü mehmet ali brand in 3 yıl güvenlik md ve özel koruması olarak çalıştım bir yıla yakındır bursadayım oğlum uludağ işletmeyi bitirdi o asker arkasından kız anadolu lisesi anlayacağınız burada bir yıl okulu bitene kadar kalacağız.sonra bolu mustakil ve orman içi bir köy evet dostum çok var hayatta herşey ama bulmak lazım görmek lazım bu sitede mutlu oluyorum sanırım yetermi
Yalçın bey, yani Yalçın abi,
Yeterli olup olmadığı sizin tasavvurunuzda. Estafurullah, yeterli kararını vermek haddime değil.
İsminizi ve yaşınızı bilmem bana yeter. En azından nasıl hitap edeceğime karar veririm. Bakın arkadaş demiştim, haddime değilmiş. Abi demem gerekiyormuş. Şimdi, yaşınızı öğrenince anladım. Abi hitabım da, yüksek müsadenizle tabi....
Bunları tanıtım konularına yazmanız; yaptınız mı bilmiyorum ama, profilinizi tamamlamanız iyi olur.
Ama, bakın iyi olur diyorum, tabiki mecbur değilsiniz. Siz bilirsiniz.
Site içinde birisiyle bişeyler paylaşırken ben önce o kişinin profiline felan bakıyorum. O na göre hareket ediyorum. Sonuçta burada birileriyle bişeyler paylaşıyoruz ve emek veriyoruz, emeğimiz niye boşa gitsin di mi? Çoğu tanıdığım da böyle hareket ediyor. Profilinde ismi, yaşı felan yazmayan, tanıtımlara kendi hakkında iki kelam etmeyen kişi uzaktan bakınca güven vermiyor. O mana da yardımcı olmaya çalıştım...
Haddime değil belki, kusura bakmayın...
(Benim babam Yarbay emeklisi. Elektrik Mühendisidir. Muhabere sınıfından. Ama, çocukluğumdan beri, yıllardır görüşmüyorum kendisiyle. Özelimdedir...
Annem Uzman Hekim...
Öz abi saydığım ve çok sık görüştüğüm dayımın oğluda Albay. Topçu. Yıllardır Doğuda, dağlarda idi. Bir yıl kadar önce Mardin' den, dağdan geldi, tabur komutanıydı.
Hakkımda biraz detay imzamdaki linkte var)
Umarım yanlış anlamadınız.
Niyetim tamamiyle bembeyazdır.
Saygılarımla....