Doğuşoto Bursa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engürü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,208

engürü

Ana Kamp
6 ay önce doğuşoto bursa servisinde kandırılarak bakım yapmak istenildi bende şikayetimi servis merkezine yaptım ilgilenmediler bile dostlarımı uyanık olması konusunda uyarmak istiyorum

Etiketler
Ynt: Doğuşoto Bursa

lütfen arkadaşlar yol gösterin ne yapmam gerek isteyene detayları anlatabilirim

bu ilk olmadı bana mı denk geldi bilmiyorum bursa doğuşoto ya arabamı yıllık bakım için götürdüm tarifeler dışında ücretlendirme yapmak istediler binek araçlarda yaşının 3 katı bakım indirimi olmadığını ki reklamları var ayrıca 50 lira arızalı olan parçanın arıza tesbit ücreti istendi nerdeyse çalışanlar beni dövecek dışarı kendimi attım ama ne göreyim tam arabamın arkasında servisin müşteri servisi park edilmiş buyur bekledim yarım saat gelen kişiye yanlışını söyledim ne dese iyi burası servis ben her yere çekerim ki ben servise gelen araçların bekleme parkındayım sonra istanbul merkezine yazdım yetkili bir bayan ilgilendi hatta ücretsiz bakalım dedi kabul etmedim 6 ay oldu hala bana dönecek sevgilerimle

duyarlı olmak önemli yanlışları görmemezlikten gelemeyiz bu konuda yardımınız için şimdiden tşk ederim ismim yalçın isterseniz ben bursada yaşıyorum tlf verebilirim delice kendi karavanını yapma yolunda bu sitede kalan doğa aşığı birisiyim resimlerimde doğadan başka rek yok sevgilerimle

engürü' Alıntı:
bu ilk olmadı bana mı denk geldi bilmiyorum bursa doğuşoto ya arabamı yıllık bakım için götürdüm tarifeler dışında ücretlendirme yapmak istediler binek araçlarda yaşının 3 katı bakım indirimi olmadığını ki reklamları var ayrıca 50 lira arızalı olan parçanın arıza tesbit ücreti istendi nerdeyse çalışanlar beni dövecek dışarı kendimi attım ama ne göreyim tam arabamın arkasında servisin müşteri servisi park edilmiş buyur bekledim yarım saat gelen kişiye yanlışını söyledim ne dese iyi burası servis ben her yere çekerim ki ben servise gelen araçların bekleme parkındayım sonra istanbul merkezine yazdım yetkili bir bayan ilgilendi hatta ücretsiz bakalım dedi kabul etmedim 6 ay oldu hala bana dönecek sevgilerimle

Bakın, bu doğuş, doğuş holding v.s.....

Türkiye' de çok güzel işler yapıyor. Marina' lar felan. Çok kaliteli dünya markalarının distribitörlüğünü yapıyorlar. Porsche v.s...

Ben bu holdingin yaptığı ve işlettiği bi marinada' ki mağazada çalıştım. Dışarıdan çok profosyonel ve kaliteli gözüküyorlar ama halka uygun davranamadıklarını biraz snob davrandıklarını hep gördüm.

Holding' in bu ve bunun gibi davranış tarzını başka sektörlerde de bir kaç defa duydum....

Galiba snob' lar ve ayakları oldukça yerden yükselmiş gözüküyor.....

Lütfen peşini bırakmayın, gerekirse tüketici hakları kurumlarına hizmet kaliteleri ile ilgili şikayette bulunacağınızı söyleyin, hatta yapın.
Bence daha da etkilisi, belge aldıkları iso v.s. gibi international kalite standartları kurumlarına bildirin bunları...

Burası Türkiye, ekmek aslanın midesinde, yani zenginimiz de fakiriimiz de parayı kolay kazanmıyor. Kimse saygısız davranamaz emeğimize....

Saygılar..

engürü' Alıntı:
duyarlı olmak önemli yanlışları görmemezlikten gelemeyiz bu konuda yardımınız için şimdiden tşk ederim ismim yalçın isterseniz ben bursada yaşıyorum tlf verebilirim delice kendi karavanını yapma yolunda bu sitede kalan doğa aşığı birisiyim resimlerimde doğadan başka rek yok sevgilerimle

Anlaşılan, Bursa' dan da bi arkadaş edindik. Çok sevindim. Ankara' dan neye ihtiyacınız olursa başımla beraber...

Saygılar....

Sayın Engürü, şimdi profilinizi inceledim.
Lütfen isminizi yaşınızı felan tamamlayın.
Bide tanıtım konularına kendiniz hakkında yazın lütfen...

Bu sitede hepimiz böyle yapıyoruz, daha emin ve güvenli oluyor, hepimiz için....

Saygılar...

ankara dğduğum yer çok sevindim her zaman sizlerleyim hemde henşerimsiniz can kurban başım üstüne istekleriniz olursa buradayım konya yolundaki servis de 1 ay önce aradaki farklılığı görerek işimi yaptırdım bursaya yolunuz düşerse beklerim

yalçın pehlivanlı kırıkkale 1961 doğmluyum 25 yıl silahlı kuvvetlerde astsubay olarak komando olarak çalıştım sosyoloji okudum 2005 de emekli oldum kanal d haber müdürü mehmet ali brand in 3 yıl güvenlik md ve özel koruması olarak çalıştım bir yıla yakındır bursadayım oğlum uludağ işletmeyi bitirdi o asker arkasından kız anadolu lisesi anlayacağınız burada bir yıl okulu bitene kadar kalacağız.sonra bolu mustakil ve orman içi bir köy evet dostum çok var hayatta herşey ama bulmak lazım görmek lazım bu sitede mutlu oluyorum sanırım yetermi

engürü' Alıntı:
yalçın pehlivanlı kırıkkale 1961 doğmluyum 25 yıl silahlı kuvvetlerde astsubay olarak komando olarak çalıştım sosyoloji okudum 2005 de emekli oldum kanal d haber müdürü mehmet ali brand in 3 yıl güvenlik md ve özel koruması olarak çalıştım bir yıla yakındır bursadayım oğlum uludağ işletmeyi bitirdi o asker arkasından kız anadolu lisesi anlayacağınız burada bir yıl okulu bitene kadar kalacağız.sonra bolu mustakil ve orman içi bir köy evet dostum çok var hayatta herşey ama bulmak lazım görmek lazım bu sitede mutlu oluyorum sanırım yetermi

Yalçın bey, yani Yalçın abi,
Yeterli olup olmadığı sizin tasavvurunuzda. Estafurullah, yeterli kararını vermek haddime değil.
İsminizi ve yaşınızı bilmem bana yeter. En azından nasıl hitap edeceğime karar veririm. Bakın arkadaş demiştim, haddime değilmiş. Abi demem gerekiyormuş. Şimdi, yaşınızı öğrenince anladım. Abi hitabım da, yüksek müsadenizle tabi....

Bunları tanıtım konularına yazmanız; yaptınız mı bilmiyorum ama, profilinizi tamamlamanız iyi olur.
Ama, bakın iyi olur diyorum, tabiki mecbur değilsiniz. Siz bilirsiniz.

Site içinde birisiyle bişeyler paylaşırken ben önce o kişinin profiline felan bakıyorum. O na göre hareket ediyorum. Sonuçta burada birileriyle bişeyler paylaşıyoruz ve emek veriyoruz, emeğimiz niye boşa gitsin di mi? Çoğu tanıdığım da böyle hareket ediyor. Profilinde ismi, yaşı felan yazmayan, tanıtımlara kendi hakkında iki kelam etmeyen kişi uzaktan bakınca güven vermiyor. O mana da yardımcı olmaya çalıştım...
Haddime değil belki, kusura bakmayın...

(Benim babam Yarbay emeklisi. Elektrik Mühendisidir. Muhabere sınıfından. Ama, çocukluğumdan beri, yıllardır görüşmüyorum kendisiyle. Özelimdedir...
Annem Uzman Hekim...
Öz abi saydığım ve çok sık görüştüğüm dayımın oğluda Albay. Topçu. Yıllardır Doğuda, dağlarda idi. Bir yıl kadar önce Mardin' den, dağdan geldi, tabur komutanıydı.
Hakkımda biraz detay imzamdaki linkte var)

Umarım yanlış anlamadınız.
Niyetim tamamiyle bembeyazdır.
Saygılarımla....

Alfonse' Alıntı:
Uğur abi konuyu okuyor, yukarıdan görüyorum ;) ;D

Şimdi kesin isimsiz eleştirin felan diyecek, çevirmeye yakalandık ;D ;D ;D Tüh... ;D ;D ;D

Bişey demeyince, Yukarıdaki bu mesajımı sildim..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

çok teşekür ederim kardeşim çok doğru sözlerin anlıyorum kısmet tanışırız bir gün ankarada evim var annem babam etimesgut da oturuyor sık sık onları ziyarete gelirim asker olan akrabalarının tanıdığım olması mümkün bakarsın dostum olan bir dostumun tesadüf yüzünü görebilirim 18 yıl mücadelem malum yerde geçti şu anda oğlum da benim görev yaptığım yerde asker sizlerle gurur duyuyorum çok iyi şeyler düşünen kafaların ürünüdür kardeşim

engürü' Alıntı:
çok teşekür ederim kardeşim çok doğru sözlerin anlıyorum kısmet tanışırız bir gün ankarada evim var annem babam etimesgut da oturuyor sık sık onları ziyarete gelirim asker olan akrabalarının tanıdığım olması mümkün bakarsın dostum olan bir dostumun tesadüf yüzünü görebilirim 18 yıl mücadelem malum yerde geçti şu anda oğlum da benim görev yaptığım yerde asker sizlerle gurur duyuyorum çok iyi şeyler düşünen kafaların ürünüdür kardeşim

Saygılarımla.....

Oğlunuza Allah güç kuvvet sabır versin.... Allah en kısa zamanda sevenlerine, sevdiklerine kavuştursun inşallah...

Saygılar....

başarılarının devamını dilerim doğru her zaman kazanmasada kaybettiklerindende geriye dürüst ahlaklı inançlarıyla yaşar sevgim seninle allah razı olsun sizlerle çok güzel zaman.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR