Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bacarmobil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,114
Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

fotoğraflar çok güzel inş orları görmek bizede kısmet olur paylaşım için teşekkürler

Etiketler

Çok güzel bir gezi, Rotanız Mükemmel ötesi, Resimler ile ancak bu kadar işlenebilirdi ruhumuza,

Paylaşım için çok teşekkürler.....

selamlar çok iyi tatil yapmışsınız ama espiyede ali ustaya uğramamak bir eksiklik misafir ederdim ali usta tamirci alper domaç olgun öksüz

olgun oksuz' Alıntı:
selamlar çok iyi tatil yapmışsınız ama espiyede ali ustaya uğramamak bir eksiklik misafir ederdim ali usta tamirci alper domaç olgun öksüz

Olgun Bey kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm.
gelicez ali ustayı duydum ama malum bi plan çercevesinde ilerledik ama umarım seneye daha kapsamlı bir gezi istiyoruz o zaman sizinlede tanışmış oluruz. teşekkürler.

z.anar' Alıntı:
z.anar arkadaş mesajlarınız ağırlıklı toyota başlıklarında sizde toyota fanatiklii var galiba aramıza hoş geldiniz bu kötü bi virüstür panzehiri yoktur ona göre ;D

simurg2' Alıntı:
z.anar arkadaş mesajlarınız ağırlıklı toyota başlıklarında sizde toyota fanatiklii var galiba aramıza hoş geldiniz bu kötü bi virüstür panzehiri yoktur ona göre ;D

;D ;D ;D ;D

benim en büyük hayalimi gerçekleştirmişsinz...inş böyle gezmeden ölmem,yoksa gözüm açık gidicek,bu yaz mükemmel bi gezi fikrim var,hatta gprsmi,cadırımı,semaverimi,hatta yolda dinliycem müziklerimi bile hazırladım:smiley:
inş kısmet olur...ama hayat karşısında 1-0 öndesiniz şu anda...:smiley:

ogun_topcu' Alıntı:
benim en büyük hayalimi gerçekleştirmişsinz...inş böyle gezmeden ölmem,yoksa gözüm açık gidicek,bu yaz mükemmel bi gezi fikrim var,hatta gprsmi,cadırımı,semaverimi,hatta yolda dinliycem müziklerimi bile hazırladım:smiley:
inş kısmet olur...ama hayat karşısında 1-0 öndesiniz şu anda...:smiley:

Ogün bey sizde bilirsiniz ki herkesin ulaşmak istediği fakat bir türlü erişemediği umutları, hayallari var bizde yıllardır bunun özlemi içinde yasadık sizinde belirttiğiniz gibi bu gezi aslında bir yıllık bir araştırma (rota olarak) sonunda oluştu rota olsun araç olsun malzemeler olsun ve burda belirtmediğimiz ege ve akdeniz bölgesine dek uzuyor biz onları buraya koymadık. ama şu bir gerçek ki çok fazla bir şeyleri kafada büyütmemek gerekiyormuş ilk adımınız yola koyulmak olsun gerisi iplik söküğü gibi geliyor.aldığınız bir çok malzeme ya bir defa kullanıyorsunuz ya hiç o yüzden malzeme vs. takılmayın hayati eşyalar alın karadenizde herşeyi bulabilirsiniz ve size kendileri ikram ederler.

Bir fotoğrafa bakarken, bir sonrakini görmek için sabırsızlandım. Kısmetse temmuz başında biz de oralara gitmeyi planlıyoruz. paylaşımınız çok faydalı oldu. Teşekkürler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.