Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bacarmobil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,117
Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

simurg2' Alıntı:
kasımda gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem eğer yağmur yağdığı gibi kar yağıyorsa hiç düşünmesinler konakladığımız gece yağmur yağdı aman allahım çatıda onikişer kişi top oynuyordu gece uykum çok derindir top atsanız uyanmam o sese uyandım yandık sel olur burda kalırız heralde dedim (fenada olmazdı hani)sabah ev sahibimiz normal yağdı böyle yağar dedi aman dikkat yol bahsettiğim gibi baya kötü karda siste varın siz düşünün
Paylaşımınız için teşekkürler,

tavsiyenizi diğer arkadaşlarla paylaşacağım....tüm araçlarda STT lastik var, şehir içi yağmurda bile riskli olabiliyor, sis ve Karadenizin yağmurlarında düşünmek bile istemiyorum.. :smiley:

Etiketler

olcay bey yaylada birileriyle muhakak irtibata geçin burak telefon vermiş her türlü size yardımcı olurlar ama çok yerde telefon çekmiyor ona göre kolay gelsin

şu bi gerçek ki karadenizde tur yapacaksanız ve hele böyle göze hoş gelen araçlarınız varsa durduğunuz yerlerde herkes gelip araç hakkında muhabbet ediyor nereye gideceğinizi soruyor kimden yardım alacağınızı siz sormadan size söylüyor direk telefonunu veriyor o konuda içiniz rahat olsun.

fotoların devamı gelecek hazırlıyorumm..

paylaşım guzel yanlız gucendım oraya gıdıpta hazındağa geçmmışsınız

albay53' Alıntı:
paylaşım guzel yanlız gucendım oraya gıdıpta hazındağa geçmmışsınız

valla albayım hava çok sisli ve sağanak yağışlı idi yoksa rotomızda vardı ama biraz da havaya göre yelken açabildik. :smiley:
gito ve zilkale buralarada gidemedik.. :'(

pandipieri' Alıntı:
merakla bekliyorum burak kardes...

göndericem abi gönderecem de iş yoğunluğundan nefes alamıyoruz malum sene sonu ve ay sonuda AUTOSHOW 2010'a hazırlık yapıyoruz.

Teşekkürler burakcım, resimler sayesinde karadenize bir tur daha attık ...

evet pokuk'a devam

doğu karadeniz 2010 490.jpg

doğu karadeniz 2010 498.jpg

doğu karadeniz 2010 505.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR