Doğada Çadırda Kamp Hayatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,099
Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı

bnce de yalnız kamp olmaz tadı olmazz.....burada ayarlansa da hep beraber gıdılse yaa olmaz mı ?

Etiketler

Yalnız kamp olmaz diyenler buraya hep beraber buraya...
2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.msg294240#ms

Arkadaşlar 25-26-27-28 haziran tarihlerinde kafkasör boğa güreşleri festivalimiz var katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bekleriz memnun kalıcağınızı garanti ederim...yer: artvin merkez kafkasör yaylası artvine 20 dk[attachment=1][attachment=1]

kafkasor festivali a.jpg

DR.GordonFreeman

Evde oturup öyle mi olur yoksa böyle mi olur demektense çıkın yola yavaş yavaş uzaklaşın şehirden. Aceleci olmayın. Hem gidebilin yalnızlığa hem de dönebilin bildiğiniz yuvanıza. Kimseden çekinmenize gerek yok. Hiç kimse sahip olduklarının azlığıyla değil, ilk görüş ilk temas ve kişiliği ile kendini kabullendirir. Sizi siz olduğunuz için isteyeceklerdir. Gezginlerin ruhunda paylaşım her zaman vardır. Mutlaka sizin de onlara paradan başka katacağınız güzellikler olacaktır. Kendinizi bu kadar küçümsemeyin, her insan bir hikayedir anlatın onlara hikayenizi paylaşın. Isınacaklardır size....Ama acele de etmeyin yavaş yavaş uzaklaşın tenhalıklara, kopmak kötüdür. Bağlılık ise güç verir insana.. Bazen kardeşimiz olmasa da (Benim gibi sizin gibi) kardeşten öte dostlarımız var.. Kötü günlerden uzak olma dileğiyle....

kamp her yerde yapılır.ben daha çok kimsenin olmadıgı yerlerde yapmayı severim öyle zevk alırım.akrep,yılan,çiyan vs lerden korunmak için ezilmiş sarımsak kullanabilirsiniz çadırınızın kenarların 1 mt arayla sarımsagın ezip koyun aradaki farkı görüceksiniz.herkese iyi kamplar diliyorum saygılarımla

DR GORDON.

arkadaşımm yorumlara bi göz gezdirdim (tek başına kamp olmaz) diye bi tabir oluşmuşş.benim sana önerim yanına alacağın tek şeyin cesaretindir...öncelikle gideceğin yeri belirle ve araştırmanı yap.o kadar da ince düşünmene gerek yokk.gezenbilir ailesinden aradığın herşeyii öğrenebilirsinn(benim gibi). bende seninle benzer bir durumdayımm ve planımm hazırrr.temmuz ayındakii izcilik kampımın bitmesiyle(23 temmuz) malzemelerimi yüklendiğim gibi cunta adasına gidiyorumm.çadırımı orda kurupp 1 hafta herşeyden uzak güzel bi kamp yapmayıı düşünüyorummm.çokk da maliyetli olacağınını sanmıyorumm.hala kararsızsann orda olucamm ;)

Arkadaşlar ırmak kenarlarında kamp kurarken kesinlikle uyumayın. Ya da uyuyacaksanız mesafeyi biraz uzaklaştırın ki bu faydalı olacaktır. Neden diye soracaksanız uyku sırasında korkutmalar olur. Bu da ırmaktan kaynaklanıyor. Yani bizim göremediğimiz ama onların bizi gördüğü gizli varlıklardan bahsediyorum. Bir tanıdığım ırmak kenarında uyumuştu daha sonra ruhsal dengesinde bozulmalar olmuştu. Ben sadece bu kişi ile kaynaklandığını sanıyordum fakat büyüklerimin ağzından çok duydum ve yaşanmış olayları araştırdığım ve bu konularda dikkat ettiğim için siz arkadaşlarımı sadece bilgilendirmek istedim. Allah kazasız belasız doğa ile beraber olmayı nasip etsin....

Genel kural : Özellikle çok çok iyi bilinmeyen bölgelerde hatta bence kesinlikle akarsu kenarına kamp kurulmaz . Sel gelirse kaçma ihtimali yok sayılır . Son derece tehlikeli bir durumdur .

Bulunduğunuz bölgede damla düşmemişken bile ciddi bir sel ile karşılaşabilirsiniz .Hatırlarsanız geçtiğimiz yıllar da bir aile bu yüzden hayatını yitirmişti . Üstelik bölge kendi işletmelrinin bulunudğu sürekli bulundukları bir yerdi ...

Doğayı tanımak , çok dikkatli olmak ve herzaman saygı duymak çok önemli ...

kolay gelsin kamp konusunda bya çömezim oldum olası merak ettiğim konu şudur gece çadırda kalırken veya kendi imalatımız bir barınakta kalırken kurt ayı vbg hayvanlar direk bu barınağa saldırırlarmı böyle birşey hiç vuku bulmuşmu selamlar

irfan347' Alıntı:
kolay gelsin kamp konusunda bya çömezim oldum olası merak ettiğim konu şudur gece çadırda kalırken veya kendi imalatımız bir barınakta kalırken kurt ayı vbg hayvanlar direk bu barınağa saldırırlarmı böyle birşey hiç vuku bulmuşmu selamlar

Bunu ben de merak ediyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR