Doğada Çadırda Kamp Hayatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,109
Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Arkadaşlar ırmak kenarlarında kamp kurarken kesinlikle uyumayın. Ya da uyuyacaksanız mesafeyi biraz uzaklaştırın ki bu faydalı olacaktır. Neden diye soracaksanız uyku sırasında korkutmalar olur. Bu da ırmaktan kaynaklanıyor. Yani bizim göremediğimiz ama onların bizi gördüğü gizli varlıklardan bahsediyorum. Bir tanıdığım ırmak kenarında uyumuştu daha sonra ruhsal dengesinde bozulmalar olmuştu. Ben sadece bu kişi ile kaynaklandığını sanıyordum fakat büyüklerimin ağzından çok duydum ve yaşanmış olayları araştırdığım ve bu konularda dikkat ettiğim için siz arkadaşlarımı sadece bilgilendirmek istedim. Allah kazasız belasız doğa ile beraber olmayı nasip etsin....
korkutmalardan gözle görülmeyen varlıklardan bahsetmişsiniz hiç birşey anlamadım. su kıyılarına kamp kurulmamalıdır doğrudur ama şu sebepten daoğadaki hayvanlarında suya ihtiyaçları var ve bir çok hayvan su kenarına mutlaka iner .... bu hayvanların su ya iniş yollarına v su kenarlarına bu sebepten çadır kurmamak lazım ben doğada bir taşı yerinden kaldırırken bile düşünürüm ki o taşın altındada yaşam var... tabiyatın dengesini bozmayacaksın bozarsak o gözle görülmeyen korkutanlar gözle görünür olacak ve iş işen geçmiş olacak
saygılarımla

Etiketler

Çaylak:)' Alıntı:
Bunu ben de merak ediyorum :smiley:
arkadaşlar ben ne denk geldim ne duydum böyle bir olayı. tekrar söylüyorum gözlem çok önemli siz kamp yapacağınız noktada tabiyatın, doğal hayatın dengesini bozmayın hiç bir hayvan size yaklaşmaz ki en vahşi yaratık insan ve onlar zora düşmedikce bize bulaşmaz biz onların önüne çıkmayalım yeter...
gözlem gözlem kendini oranın bir parçası gibi hisset dokuna olmaz

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
....................
hiç bir hayvan size yaklaşmaz ki en vahşi yaratık insan ve onlar zora düşmedikce bize bulaşmaz biz onların önüne çıkmayalım yeter...
gözlem gözlem kendini oranın bir parçası gibi hisset dokuna olmaz
katılıyorum ... gözlemlerinizi aktardığınız için teşekkürler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR