İNAQUASANİTAS
Kamp I
Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı
saygılarımla
korkutmalardan gözle görülmeyen varlıklardan bahsetmişsiniz hiç birşey anlamadım. su kıyılarına kamp kurulmamalıdır doğrudur ama şu sebepten daoğadaki hayvanlarında suya ihtiyaçları var ve bir çok hayvan su kenarına mutlaka iner .... bu hayvanların su ya iniş yollarına v su kenarlarına bu sebepten çadır kurmamak lazım ben doğada bir taşı yerinden kaldırırken bile düşünürüm ki o taşın altındada yaşam var... tabiyatın dengesini bozmayacaksın bozarsak o gözle görülmeyen korkutanlar gözle görünür olacak ve iş işen geçmiş olacakhoyrat58sivaslı' Alıntı:Arkadaşlar ırmak kenarlarında kamp kurarken kesinlikle uyumayın. Ya da uyuyacaksanız mesafeyi biraz uzaklaştırın ki bu faydalı olacaktır. Neden diye soracaksanız uyku sırasında korkutmalar olur. Bu da ırmaktan kaynaklanıyor. Yani bizim göremediğimiz ama onların bizi gördüğü gizli varlıklardan bahsediyorum. Bir tanıdığım ırmak kenarında uyumuştu daha sonra ruhsal dengesinde bozulmalar olmuştu. Ben sadece bu kişi ile kaynaklandığını sanıyordum fakat büyüklerimin ağzından çok duydum ve yaşanmış olayları araştırdığım ve bu konularda dikkat ettiğim için siz arkadaşlarımı sadece bilgilendirmek istedim. Allah kazasız belasız doğa ile beraber olmayı nasip etsin....
saygılarımla