sciencepeople
Kamp III
Tam olarak 11675 kare çekim yapılmıştır yazıyor.
perde sayısı ve shutter sayısı aynı şeyi ifade eder.Toplam çekilen fotoğraf sayısı.11700 normal bir rakam.Alırkan tabi makineyi inceleyin yinede.Birde bu tür nispeten ucuz dslr makinelerde perde sayısı çok fazla olmasın (25.000 yada daha fazlası olmasın)sciencepeople' Alıntı:Teşekkür ederim araştırmaya devam peki son bir sorum perde sayısı shutter gibi terimler duyuyorum tecrübesizliğime verin bunlar ikinci el makinada alınması için ortala kaçlrda seyretmesi lazım mesela baktığım makinanıki 11700 de sizce nasıl...?
Daha önce hiç ikinci el bir makine almadım ama kanımca dikkat edilmesi gerekenler.sciencepeople' Alıntı:Tamam teşekkür ederim başka dikkat etmem gereken birşey varmı...?
Önemli değil,elimden geldiğince yardım ederim.sciencepeople' Alıntı:İlginize teşekkür ederim değerlendirmelerinizi göz önüne alacağım.
18-55 kit lens varken,çok bir işe yaramaz desem ;Dsciencepeople' Alıntı:birde 35-80mm lens nasıldır nerede kullanılır
İsmim Emre Çakır,sizin gibi bende hobi amaçlı uğraşıyorum fotoğrafla.Bence limiitinizi biraz daha artırıp ,bir tane dslr makine almanızı tavsiye edeceğim,İlk verdğiniz ilandaki makinede oldukça yeterli başlangıç için.sciencepeople' Alıntı:Henüz isminizi bilmiyorum o yüzden hitap edemiyorum size anladığım kadarıyla fotoğraf camiasındasınız benim limitim 400 lira varsa bu aralıkta bir makina inceleyelim.Hani arkadaşınız falan satar...
sciencepeople' Alıntı:Aaa Çiğdem abla merhaba nasılsın hasan dağına ertürk abi niyetliydi ama ondanda ses çıkmadı siğerleri daha önce çıktıkları için ben geleceklerini zannetmiyordum.(Açıkçası bende pek gelmeyi düşünmüyordum ;D)Çektiğin fotolar çok güzel ben elimi nereye atsam güncel abiyle ikiniz oradan çıkıyorsunuz ne kadar güzel tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak benimde bir merakım vardı malum dağda olağanüstü portreler var sağlam bir makina alıp başlayım dedim.Senin canonda çok güzelmiş canon çeşitlerini bilmiyorum ben genelde nikonları biliyorum.Ama artık konuyla ilgili konuşuruz seninle.Bakalım bugün öğleden sonra İz tv de sırt çantam programını yapan ismail abi vr onunla konuşacağız onda birkaç tane makina vr bakalım ne diyecek.
Kendine çok iyi bak görüşürüz