Dodge Tamircisinden Satılık Takımlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetaliegeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,446
Mesajlar
147
Tepkime Puanı
5
Yaş
65
Yer
NAZİLLİ
Selamlar arkadaşlar , işyerimi kapattğım için atölyemde kullandığım aşağıda dökümünü yaptığım takımlarım satılıktır.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.1- ]150 lt.lik Aras marka 220 volt kompresör.2-] 300 KG kapasiteli zincirli caraskal.3] 2 x 1 mt. üzerinde kanca marka büyük boy yeni mengene takılı demir tezgah.4-] Hazet marka düz yıldız ve uzun lokma takımlı takım dolabı 5-] 36 numaraya kadar yıldız anahtar takımı.6-] 32 ye kadar 2 ağız anahtar takımı 7-] 30 a kadar kombine anahtar takımı 8-] Ağır lokma takımı 9-]Normal lokma takımı 10-] Tornavidalar-Penseler-Karga burunlar-Levyeler-Eğeler-Varyoz 5 kglık-Çekiçler-Keskiler 11-]ağzına yuvarlak parça bağlanabilen tesfiyeci mengenesi 12-] 10 mt boyunda ucu kancalı kalın çeki zinciri 13-] Şişe krikolar 14-] 10 mt.hava hortumu, hava tabancası bicoplu,parça yıkama tabancası 15-] Çelik büro masası 16-] Büyük küçük ibreli tork anahtarı ve benzeri tamir takımları. Daha detaylı bilgi için Telefon numaram 0.532.3307959 NOT:Takımlar 2. el olup sağlam durumdadır.Hepsini 1750 TL ye vermeyi düşünüyorum. Mehmet Ali EGELİ - NAZİLLİ
 

Etiketler






Ynt: Dodge Tamircisinden Satılık Takımlar

İyi günler arkadaşlar.Takımlar satılmıştır.Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın Konu kapanmıştır.İlgilenen arkadaşlara ,tüm GEZEN BİLİR dostlarına selamlar iyi çalışmalar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,024
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst