Damacanaya girer , ya da geniş ağızlı su bidonları var , onlara da girer. Fazla su basmasını istemeyiz, hemen su bitmesin
Damacanaya girmesini duş alırken kullanmak maksadıyla istiyordu soru sahibi. Ama sizin yönteminiz soğuk su temini için güzelmiş.Karavanda içecek su için uzun zamandır su termosu kullanıyorum. Marketten aldıǧım soǧuk suyla doldurunca su uzun zaman serin kalıyor. Biraz pahalı ama kalitelisini almakta fayda var. Suyu daha uzun süre soǧuk tutuyor. En Ucuz KALE TERMOS-PİKNİK TERMOSU 9 LİTRE MUSLUKLU - (1008P) Fiyatları
Özür dilerim ilk mesajım hatalı olmuş. Bende sizin aldığınız marka ve modelden bakarken fazla su harcayacağını düşünerek daha küçük olarak kemos marka aldım. 10-15 litre basıyor dakikada. Sizin baktığınızda muhtemelen damacanaya girer. Yorumlarına bakmak lazım.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damacanaya girmesini duş alırken kullanmak maksadıyla istiyordu soru sahibi. Ama sizin yönteminiz soğuk su temini için güzelmiş.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden aldınız acaba ya da marka ismi falan verebilir misiniz?Benim fotoğrafta gösterdiğim duş başlığı hem az su yolluyor , küçük ağızlı , hem de mandallı olduğu için sadece basınca su veriyor. Tasarruflu yani.