Dizel Defender Mi Td5 Mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faaty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,536

faaty

Ana Kamp
arkadaşlar hepinize merhaba
aranıza yeni katılıyorum iki araç arasında kaldım Defender mi yoksa TD5 mi
ben off road yapmayacağım ama arazida yaylada daha cok kalacağım bundan sebep arazili arac bakıyorum ve tercih yapamadım. yedek parca durumu arıza durumu nedir yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: Dizel Defender Mi Td5 Mi

arkadasla yorumlarını yardımlarınızı bekliyorum

Bulabilirsen td5 li defender 10 numara olur. :smiley:

Her ikiside istediğin amaca uygun araçlar. yürüyen aksam aynı. biri mekanik, diğeri biraz daha elektronik. ikisininde parçası kolay bulunur. disco yu bilmiyorum ama defenderı köyde traktör tamir eden biri bile tamir edebilir. dezavantajı. ağırdır, konforsuzdur, gerekli yalıtım yapılmazsa yorucudur. ama keyiflidir.

TD5'i ister defender'da ister discovery2'de olsun, ben tercih etmezdim.

6 sene disco II'de, birkaç aydır da defender'da td5 kullanıyorum. Toplam 300000 kadar yol yaptım. Makina kaynaklı hiç sorun yaşamadım. Elektronik olması dezavantajdan çok avantaj oluyor. Eskiden parçaları bulunması biraz pahalı oluyordu ama şimdilerde o da sorun değil. İyi makinalardır. Mekanik makina iyi oluyor ama iyi bir usta ve güzel bakım ile. Elektronik kontrollü makina ise arıza tespitinde ve kendini korumakta bayağı avantaj sağlıyor. Verimlilikten bahsetmiyorum bile. Ha suya dayanıklılık diyecek olursak. Beynin su almasını sağlayacak kadar arabayı suya batıracaksanız. Ne kadar sıklıkla olur bilemem. Bir zahmet motor beyin arası tesisatı yalıtım yaparsanız iş yapmaz değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR