dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan savaskarauz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,325
Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması

youngsun' Alıntı:
4 çekere ihtiyaç duymayanlar, %90 asfalt kullanımı yapanlar için 4x4 Duster uygun değil.
Gerek bagaj hacmi, gerek yakıt tüketimi gerekse şanzımanın performansa uygun olmayışı, normal kullanıcıları tatmin etmeyebilir.
Şu an 4x2 110 Hp ESP li Duster bence çok mantıklı. ;D
bence de bir de aksesuar olarak kolçak, paçalık ve dodikler olunca dadından yenmez

Etiketler

"sizin şanzımanla olmaz (TL8) "demişsiniz de benim şanzımanı nereden biliyorsunuz ?

sayın olguncandan beyin kendi fikridir ve gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur , bu iddiasını kanıtlayan 2-3 mesajımı burada paylaşsın lütfen...

bende %95 şehir içi kullanacağım için 4x2 110 bg lik modelini tercih ettim ;)
gerçek anlamda araziye çıkmadıkça 4x4 gereksiz ki 4x4 alıpta yakıt tasarrufu amacıyla 4x2 olarak kullananlara forumda denk gelirsiniz.
sandero veya logan ap ayrı bir sınıf olduğundan karşılaştırmak bence doğru değil özelliklede hacim olarak dusterin sunduğu hacime sahip değiller

Bu başlığı açan arkadaşımız yanlış bir başlık açmış böyle bir kıyaslama olmaz ...

s.forester' Alıntı:
sayın olguncandan beyin kendi fikridir ve gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur , bu iddiasını kanıtlayan 2-3 mesajımı burada paylaşsın lütfen...

Doğrudur, benim fikrimdir. ;D

forester "gerçeklerle bağlantısı yoktur" diyorsa yoktur ve benim fikrim yanlış olmuş olur. ;D

Demek ki forester antidusterci cepheden değilmiş... ;D

sayın olguncandan , kendi kendinize birşeyler saçmalıyorsunuz sonra başka saçma sözlerle kapatıyorsunuz.
devam edin...

s.forester' Alıntı:
sayın olguncandan , kendi kendinize birşeyler saçmalıyorsunuz sonra başka saçma sözlerle kapatıyorsunuz.
devam edin...
ifadeleri yumuşatsak iyi olur forester ;)

bızım oralarda bır soz vardır okuzun buyuk olsun cıfte gıtmezse gıtmesın demısler

110 bg derım hangısını alırsan al nıye,

ben gecen sene 85 bg reno kango aldım dusuk devırde tepkı az yokus yukarı bır tumsekden yavas gec yukluyse anlarsı 110 bg almadıgıma cok pısmanım belkı kango ne ala dersınız ama aynı renault motoru dıye yazdım..

kusura bakmayın sayın ümiterkan , rastgele iftira atılıp etiket yapıştırılmasına benim cevabım budur ve hep bu olur.

forumda yok dustercılar yok anti-dustercılar diyerek bizler ve bize karşı olanlar diye ayrıma gitmek kadar saçma birşey yok , hele ki ortada hiçbir dayanağı yokken yaftalayanlara da verdiğim cevap normaldir....

herkes önce kendi tarzını yoklasın bence.

Yaaa Abdullah Bey ne adamsın yaaa HA ha ha ! çok güldüm Allah da seni güldürsün işallah ... :D :D :D

ümiterkan' Alıntı:
ifadeleri yumuşatsak iyi olur... ;)

Boşver ümiterkan, herkes zihniyetine ve çapına göre ve o kadar algılar. Tepkiler de bunlara bağlıdır. Genişse geniş, darsa dar, hoşgörülü ise hoşgörülü, agresifse agresif, esprili ise esprili... (Birileri çıkıp da kendisine hakaret iddiasında bulunmasın, baştan söyleyeyim. Kimseyi kastetmiyor ve muhatap almıyorum, sadece ümiterkan'a "arkadaş, klavyene yazık, insanlara bişey anlatamazsın, zahmet etme" demek istiyorum.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR