Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aradan tam 1 yıl geçmiş. Yine aynı rotayı izleyerek Karakaya Barajına bir gezi yapmayı istiyorum AMA şu ana kadar kar olmadığı için boş yere de gitmiş olmak istemyorum. İNŞALLAH şu 2-3 gün içinde oralara bol bol kar yağıp karla kaplanır...
Okulların yarı yıl tatili dolayısıyla hazır yine Diyarbakır'dayken, yarın yine o tarafa doğru bir yolculuk planladım.
Yolculuğun nedeni her ne kadar GEZİ olMAsa da ve geçen yılki rotam üzerinde kar bulunMAsa da,
fırsatım olursa, karlı olması muhtemel daha yükseklere bir gezi gündeme gelebilir. Şartlara göre yarın bakacağız artık...
Merhaba,
1995 yılında o zamanlar yaşımda pek yoktu. O zamanlar görmüştüm Karakaya Barajını çok büyük ve görkemliydi. Yüksekliği çok etkileyiciydi. Barajın suyun altında kalan kısmınada gitmiştim. Barajdaki elektrik tirbünleri muazzamdı.
BRAVEHEART size çok tesekkür ederim güzel paylaşım.
Ynt: Diyarbakır Çüngüş İlçesi, Karakaya Barajı Gezisi
2010 dan beri siteyi takipteyim ama bunu hic gormemistim gec oldu ama ben burda yasiyorum cungus te buralara gelen yada gelmek isteyen arkadaslara abilerime hem arkadas hem rehber olmayi bir borc bilirim daha ne yerlervar bendede landrover 110 vardi cok dolastim )