Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu
Emrah sorunu çözemediysen aracın altına yatıp birde şu linktekini dene.Bende de vardı aynı olay böyle çözdüm.
http://www.landroversonly.com/forums/f40/read-if-you-have-water-leaking-your-carpets-43045/
selamlar.
Öncelikle mesajı geç gördüğüm ve cevapladığım için kusuruma bakmayın. Üç haftadan fazladır tatildeydim. Arada bir facebook dışında hiç internete girmedim.
Discomu ilk defa bu kadar uzun süreli kullandım ve deneme imkanım oldu. Bu sürede offroadundan otobanına yaklaşık 3750 km. yol yaptım.
En ufak bir sıkıntı çıkarmadı. Midilli adasının dağlarında, yollarında kullandık; dokuz kişi Kazdağlarında dolandık, zirvesine tırmandık; yetmedi Edremitten Bodrum'a gittik, tüm bodrum yarımadasını dolaştık, ardından farklı yollardan geze geze Ankara'ya geldik.
Bu süre içinde sadece sağ sis farı kayboldu. Kırıldı mı, düştü mü yoksa biri mi arakladı bilmiyorum. Sis farı kablolarıyla, birlikte komple gitmiş. Bu da nazarımız olsun diyelim. Onun dışında hiç bir sorun çıkarmadı.
Linki inceledim, çok iyi oldu bu teşekkür ederim. Bunu da kontrol edeceğim.
Ama araçta su sızan yeri sanırım buldum. Arabanın ön camına bi kova su boca ettiğimde yolcu tarafında, ayakların hemen üzerinden damla damla su geliyor. Suyun bir kısmı gidere değil, kapının aralığına gidiyor. Sanırım oradan da içeri gidiyor. Şimdi tam anlatamıyorum ama bi ara fotoğraflarını çekerim.