erkan_coşkun
Ana Kamp
MPI kullananlar bu başlık altında toplansak da birbirimize yardımcı olsak
Aynı sorun benimkinde de var orjinal değil ama uygun olanları var Mtx 6.0 woofer var tam modelin ismini unuttum çiftti ni 480 veriyordularhepbostanci' Alıntı:Bir de sorum var. Bagaj kapısındaki 6.5 inch subwoofer lardan internette Türkiye'den satış yapan sitelerde bulabilen var mı?
Benimkiler paramparça olmuş.
hepbostanci' Alıntı:Bir de sorum var. Bagaj kapısındaki 6.5 inch subwoofer lardan internette Türkiye'den satış yapan sitelerde bulabilen var mı?
Benimkiler paramparça olmuş.
Ne yazık kı onlarda da yokmuşerkan_coşkun' Alıntı:Buji kablolarını umut oto rover servisinde bulabilirsiniz
Kayalar,humaoto,ankara da istanbul da ve bir kaç ilde daha sordum yoktu bujikablo diye bir siteden buldum istedim ama uyarmı sıkıntı olur mu şansa bu motorlar rover ın 220-640 serileri ile aynı motor olması lazım diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam rover dan mı baksam bir de bilemedimerkan_coşkun' Alıntı:Kayalar oto ile iletişime geçtiniz mi ?
Bakın motor aynı motorhaakan35' Alıntı:Kayalar,humaoto,ankara da istanbul da ve bir kaç ilde daha sordum yoktu bujikablo diye bir siteden buldum istedim ama uyarmı sıkıntı olur mu şansa bu motorlar rover ın 220-640 serileri ile aynı motor olması lazım diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam rover dan mı baksam bir de bilemedim