Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım
Aracın çalındığı site halkalı bezirganbahçe konutları
Tokinin yapmış olduğu.Boğaziçi yönetim a.ş sorumlu site yönetiminden.girişler kım kıme dum duma AMA KAMERA KAYITLARI VAR,devamlı
güvenlik var.aracı bır şekılde çalıştırıp aracımla dısarı çıktılarsa guvenlıge ne dıyebılırsınkı?yanlız bır çekıcı gelır o oto parkta ben hiç yer bulamıyorken çekıcı geniş bir yer bulur gerı gerı gırer aracımı herkesın gozu onunde alarmı çalışıyor şekılde yukleyıp goturduyse yapacagım çok şey olur.Olay anının görüntülerini ne yapıp edip vermediler.bugune teknik personel gelicek o kayıt alıp bıze vereceklermiş.bende bugun bir gelişme olmasa bir bilişimci ben görüreceğim.herşey kamera görüntülere baglı.
pazar gunu sefakoy hurdalıgı ıkıtellıye taşınmış oraya gıttım.atatürk oto sanayi sitesine gıttım araçla ılgılı bır ız için. Giriş kapalı idi.Yaya olarak gırdım terk edılmış gıbı kımse yoktu etrafta mılyonlarca her araca aıt parçaların istiflendiği bıryer dukkanların içlerine gorunebıldıgı kadarıyla ve kopeklerın musade ettıgı kadarıyla bakındım benım araca aıt bır ızı bırakın herhangı bır dıscovery aracına aıt bır şey gormedım koca hurdalıkta. Sonra bırden bır garajın karşısında arazıde benım aracın modelınden 10,15 arabayı yanyana dizmişler hurda pert terk edılmış şekılde gorunce anlamsızca heyecanlandım ne ıdı bunlar anlam veremedım garajın ustundekı yerı aradım açmadılar telefonu. bu aracın tamırcısı hurdacısı gıbı bir şey olabılırdı.p.tesı oraya gıtmek uzere gerı dondum.
oto pazarlarına bakmam soylendı plakayı değiştirip hemen satılıga çıkarılma durumu oluyormuş .umıtsızce pazarları dolaştım,bır ız yok
bır kaç aracı tanıdıkla o bolgeye bıraz uzak bır bolgede daha once bu işleri yapmış bırılerıne haber saldım.araçtan kazanacakları parayı ben vereyım aracı bulun dıye haber saldım.24 saat içinde haber versek bulunabılecegını fakat aradan 2,3 gun geçtıgını bulunmasının zor oldugunu soledıler
yontemlerıyle ılgılı bı kaç bılgı edındım
aracı çalınca once ıssız bır duz alana açığa bırakıp ortadan kaybolduklarını hırsızların 1,2 gun sonra ya aracın başını kontrol ettıklerını gelenı gıdenı varmı takıpçısı polısı varmı dıye bakındıklarını gelenı gıdenı arayanı yoksa işleme başladıklarını anlattılar .
oto center cıvarında parçalama işi yapanlar varmış ben pazar gunu bırşey goremedım bakındım durdum.
esenyurt ornek mahhallesi kaldı gıdılesı gece oldu.yarın bırde hırsızlık oto masasından bır komıserle randovi ayarladık bakalım bır sonuç
çıkacakmı umitsiz değilim.umıdımı kaybetmek ıstemıyorum.