Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan possession Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,326
Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Çok geçmiş olsun.Maalesef bende parçalamak için sipariş üzerine çalındığını düşünüyorum. Sormamda mahsur yoksa hangi site bu Halkalıdaki ben Bosphorus City’de oturuyorum nasıl bir güvenlikmiş bu merak ettim.Site sınırları içinde gerçekleşti ise olay güvenlikten de şikayetçi olunuz.

Etiketler

Çok geçmiş olsun. Discoyu çalıp ne yapacaklar arkadaş? çalıştırarak mı götürdüler acaba? Sitenin kameralarından halen birşey gözükmüyormu? çalınan araçlarda şimdiki trend Suriye'ye götürmek. Oralarıda araştırın.

Yaw, elbirliği ile arkadaşı perişan ettiniz valla
Senaryoda Suriye eksikti o da oldu

Şimdi bu saate arabanın bir sokakta, otoparkta benzini bitmiş olarak sahibini beklediğine bahse girerim

çok büyük geçmiş olsun. en kısa sürede aracınızı bıraktığınız gibi bulmanız dileğiyle.

daha önce ayaküstü kaldırımdan benzer şekilde aracı çaldırmış biri olarak şunları söyleyebilirim;

polis ne yazık ki arama işinde pek sıkı değil. benimki çalan kişi tarafından ölümlü bir kazaya karıştıktan ve pert olduktan sonra polis tarafından haberdar edildim. bu canınızı sıkmasın yüzde bir olacak bir durum. kaza işi olmasaydı arkadaşların da dediği gibi bir yerlere bırakıp gidiyorlar genelde. polisin de bu tip ihbarlarda en sık karşılaştığı durum buymuş. parçalama işleri kolaydır evet ama eskisi kadar revaçta bir işlem değil. mobese de site güvenlik işi de ancak suçluyu tespite yarar bu kısmı polisin işidir daha çok. sizin tez zamanda aracı bulmanız önemli.

tavsiye edebileceğim şudur; bu tip hırsızlıkları yapanların genellikle muhitleri bellidir. çöplüklerinden dışarıya da pek çıkmazlar. istanbul için bilemiyorum ama ankara için örnek çinçin altındağ taraflarıdır. benimkini oraya götürmüşler çalan kişiler. eğer yakın çevrenizde böyle biraz namı kirli bir muhit varsa oraları bir turlayıp kendiniz kontrol etmeniz. çok organize bir hırsızlık değilse ( ki olacağını sanmıyorum) aracınızı buralarda bulmanız muhtemel.

iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Belki çözüme yönelik değil ama en azından benzer vakalarda sonuca hızlı gidilebilmesi için faydası olabilir. Özellikle kasko güvencesi bulunmayan araçlarda bir gps takip cihazı bulundurmak yararlı olacaktır. Çok geçmiş olsun.

Üstad geçmiş olsun. Yerinizde olsam bende afallardım ama kameraların peşine düşmek en mantıklısı. Kamera görüntülerini her kimden alacaksanız sıkboğaz edin derim. Olmadı mahkeme emri ile mobeselere bile baktırabilirsiniz. Kesin sonuç verecek tek şey şu an için kamera görüntüleridir. Onlara ulaştığınız taktirde aracınıza da ulaşabileceğiniz kanaatindeyim şahsen.

Bir an öcne bulunması dileğiyle sağlıcakla kalın. Saygılar.

Bir de mobese kameralarına ulaşmak meşakali ise mahkemeler falan uğraştırıyorsa olumlu sonuç alabilmeniz için gerekirse imza da toplayabiliriz ne kadar işe yarar bilinmez ama bu sayede mahkemeyi kazanma ihtimalinizi arttıracaktır. Aracın bir çok farklı gruba üye olduğunu öne sürerek grup üyelerinin de aracın bulunmasına dair her türlü işlemin yapılmasını istediğine dair imza verebiliriz.
Tekrardan büyük geçmiş olsun, saygılar.

Aracın çalındığı site halkalı bezirganbahçe konutları
Tokinin yapmış olduğu.Boğaziçi yönetim a.ş sorumlu site yönetiminden.girişler kım kıme dum duma AMA KAMERA KAYITLARI VAR,devamlı
güvenlik var.aracı bır şekılde çalıştırıp aracımla dısarı çıktılarsa guvenlıge ne dıyebılırsınkı?yanlız bır çekıcı gelır o oto parkta ben hiç yer bulamıyorken çekıcı geniş bir yer bulur gerı gerı gırer aracımı herkesın gozu onunde alarmı çalışıyor şekılde yukleyıp goturduyse yapacagım çok şey olur.Olay anının görüntülerini ne yapıp edip vermediler.bugune teknik personel gelicek o kayıt alıp bıze vereceklermiş.bende bugun bir gelişme olmasa bir bilişimci ben görüreceğim.herşey kamera görüntülere baglı.
pazar gunu sefakoy hurdalıgı ıkıtellıye taşınmış oraya gıttım.atatürk oto sanayi sitesine gıttım araçla ılgılı bır ız için. Giriş kapalı idi.Yaya olarak gırdım terk edılmış gıbı kımse yoktu etrafta mılyonlarca her araca aıt parçaların istiflendiği bıryer dukkanların içlerine gorunebıldıgı kadarıyla ve kopeklerın musade ettıgı kadarıyla bakındım benım araca aıt bır ızı bırakın herhangı bır dıscovery aracına aıt bır şey gormedım koca hurdalıkta. Sonra bırden bır garajın karşısında arazıde benım aracın modelınden 10,15 arabayı yanyana dizmişler hurda pert terk edılmış şekılde gorunce anlamsızca heyecanlandım ne ıdı bunlar anlam veremedım garajın ustundekı yerı aradım açmadılar telefonu. bu aracın tamırcısı hurdacısı gıbı bir şey olabılırdı.p.tesı oraya gıtmek uzere gerı dondum.

oto pazarlarına bakmam soylendı plakayı değiştirip hemen satılıga çıkarılma durumu oluyormuş .umıtsızce pazarları dolaştım,bır ız yok

bır kaç aracı tanıdıkla o bolgeye bıraz uzak bır bolgede daha once bu işleri yapmış bırılerıne haber saldım.araçtan kazanacakları parayı ben vereyım aracı bulun dıye haber saldım.24 saat içinde haber versek bulunabılecegını fakat aradan 2,3 gun geçtıgını bulunmasının zor oldugunu soledıler
yontemlerıyle ılgılı bı kaç bılgı edındım
aracı çalınca once ıssız bır duz alana açığa bırakıp ortadan kaybolduklarını hırsızların 1,2 gun sonra ya aracın başını kontrol ettıklerını gelenı gıdenı varmı takıpçısı polısı varmı dıye bakındıklarını gelenı gıdenı arayanı yoksa işleme başladıklarını anlattılar .
oto center cıvarında parçalama işi yapanlar varmış ben pazar gunu bırşey goremedım bakındım durdum.
esenyurt ornek mahhallesi kaldı gıdılesı gece oldu.yarın bırde hırsızlık oto masasından bır komıserle randovi ayarladık bakalım bır sonuç
çıkacakmı umitsiz değilim.umıdımı kaybetmek ıstemıyorum.

20140209_122236.jpg

Bahsettiğiniz yer otoland olması lazım. internette ilanları var. bir kaç kez alışverişim olmuştu ancak çalıntı işlerine gireceklerini zannetmiyorum. ihaleden hurda belgeli araç alarak parça olarak satıyorlar.
ilandaki açıklamaları aşağıdaki şekilde. belki faydası olur.

SATILIK LAND ROVER DISCOVERYLER modeleri 2000 ıle 2002 Arasıdır fiyat 22.000 (ARAÇLAR HURDA BELGELİDİR PLKA ÇIKARILMAZ) BASTAKI KIRMIZI VE KOYU GRİ SATILIK DEGİLDİR...
0532 264 71 97 UĞUR BEY
0536 590 07 07 ATAKAN BEY
0212 485 11 11

Evet bende oyle bir şey zannetmiyorum ama her şupheye bağlanıyorsun boyle bır durumda.bırde uzaktan okadar discovery i bir arada gorunce bır an içimden onları içindeymiş gıbı geldı.hanı kayıp çocugunu her gordugun çocuga benzetme sendromu vardırya
disko da çocumumuz gibiydi...

gezenbilir sayfalarına bakarken sizin yazınıza hep göz atıyorum ,şimdi iyi haber yazmışlardır diye bakıyorum,inşallah sevinçli haberinizide okuyacağız,kolay gelsin..

Geçmiş olsun.
Belirttiğiniz sitede (maalesef) oturuyorum. Site demeye bin şahit ister. site yönetimine baskı yapın görüntüleri alın. nasıl olacak fikrim yok ama .. görntülerin faydası olabilir.
hangi bloğun önünden aldılar aracınızı. çekiciye koyduklarıa emin misiniz?

diğer forumdan takip ediyorum bende bu şekilde bulunmuş
http://img.donanimhaber.com/upfiles/1677328/a658aa70-3b4e-4b83-965a-5163b236d55f.jpg

EVET ARKADAŞLAR DÜN GECE ARAÇ BULUNDU.GÜLTEPE MEVKİĞİNDE INTERNETTEN ARACIN ÇALINIDIGINI TAKIP EDEN BIRI GORMÜŞ ARACI FOTOĞRAĞINI ÇEKIP BANA TEYIT ETTIRDI .BENDE HEMEN HAREKETE GEÇİP ARAÇ YERINI DEĞİŞTİRMEDEN ARACI BULDUM. BUTUN TAVSIYE IYI NIYETLI YONLENDIRMELERINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.GERÇEKTEN BIRLIKTEN GÜÇ DOĞUYOR İŞ POLISE KALSAYDI BILMIYORUM NE OLURDU....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR