Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,663
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

ulennnnnnnnnnnnnnn
arkamı bır dondum gıydıren gıydırene yok arkadasım 100.000 km garantısı var su an
ha bıde ayıptır soylemesı 2000 km yolu offroad yaparak koy yollarında yaptım asfaltta degil yanı dur resımde koyayımda kapak olsun sıze
98000 daha servıs gormez benım araba sadece yag su koy devam bugunde arabamın taban tavan orta konsol ıncık boncuk vs bır suru parcası geldı anıl otoya bıraktım aslanımı takıyorlar

Etiketler

son fotoda ıstıranca dagları 15 gun once ;D

land_rover_logo.jpg

land bahcekoy 211.jpg

land bahcekoy 214.jpg

land bahcekoy 216.jpg

land bahcekoy 205.jpg

mucom koy kardesım canın sag olsun da gec calısmasının sebebıde mozot hortumu benım gecme klıpslı yanı o bıraz deforme olmus 10 yasında tabı olur hava alıyor ordan gec calısma dedıgıde 3 kısa marstan sonra calısıyor neyse mazot hortumları komple yenı orj sıparıs edıldı gelıyor kısmetse

aslanım ramo ;D

vincine güvenince artık giriyor oraya buraya ;D ;D ;D

o vıncten bende olsun 31 inç lastiğe gecerım maksat araba yorulmasın ;D

araban bozulsa bıle sıkıntı yok bagla halatı herkezın pesınden gıdersın ;D

Vay ağam izin verdi. Video gun içinde geliyo beyler kopma garantilidir. :smiley:

İğneada yollarında arabanın burnunu sokmuş şöyle hafiften ağır -off road olmuş işin ismi . Bir yandan da siparişler devam ediyor tabi piyasa sana çok şey borçlu çok.....hakkını ödeyemezler arslanım benim.....

Cem birazda şu gariban fj45 le ilgilen yetim kaldı köşelerde be....

Agamdan izin çikti koydummm..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69419.new

Allah cezanı vermesin,heryere koymuşsun ahahahaha
Oldu olcak,televizyonlara felanda ver bari ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.