Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,443

cemtascioglu

problem yok
Yer
İSTANBUL
Web
www.tascioglumetal.com
Evet arkadaslar bıktım bu yoyotacılardan bakarım 1 sene boyunca nekadar masraf yapıcak nekadar yolda bırakıcak gorerım bakarım bunların dedıklerı gıbı varmı yokmu hep beraber gorucez ne arıza yaptı ne degıstı tek tek yazıcam

DISCOVERY 2
KM 205000

ARABA KOMPE SIFIR YAPILMISTIR

bugunden ıtıbaren yazıcam

Etiketler
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

1- ikiyüşyimisi bojuydu ;D ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
;D 2011 dıyoruz ayrıca o buzdolabıydı baslıgıda kırletmıyerım lutfen ayrıca sen land cısın bok atma ;D

he iyi sen ve arıza diyince hep bu aklımıza geliyorda nedense ;D ;D

;D ;D ;D ;D kiyletmeyin bajlığıııııııı ;D ;D ;D

zaten bence bu sayfa benim satış ilanından daha çok reyting alırrr arızaları yazmaktan ;D ;D

gorerım bakarım delıkanlı gıbı toyotada yazsın gorerım bakarım elmı yaman beymı landlara bok atmaya gelınce takır takır atıyorlar her hafta offroad dayım goren goruyor ozelımdede kullanıyorum ve sadece bugune kadar dandık parcalar yan sanayı parcalar cıkma parcalardan dolayı bukadar arıca yaptı su an 2 aydır sadece aks kestı oda alahına kadar batırdım ve cok zorladım

Cem akslar 2010 damı gitti ;D ;D ;D

endy' Alıntı:
süper bu başlığı ve akibetini bende takip edeyim :smiley:))))
et et Ender cim böyle cevher bulamazsın ama bak bu td5 sıfırlanmış td5 aldatmasın seni ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar TD5 çok arıza çıkartır az çıkartır ben bilmemde, tek bildiğim 2000 model ve Cem'in araç kadar donanımlı ve temizi dünyada başka yoktur. 10 numara araç oldu ön-arka-orta kilit ve TC sistem bir arada 150-200 arası beygir gücü , yeni aldığı Warn Power plant vinçle eşsiz . Maşallah allah nazardan saklasın, kazasız belasız güle güle binsin. Ara sıra batınca Kürşad gel kurtar diye ariyor ama olsun oda dostluğun parçası ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri