Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan epino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,588
Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

archway' Alıntı:
cevabım Turgut bey e idi :smiley:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-astsubaydan-temiz-214894710/detay/
Şu ilana ne dersiniz ?

Uzun süredir satışta, amaca göre değerlendirilebilir ama ben saha yeni bir model bakardım sanıyorum fiyat/performans olarak değerlendirdiğimde.

Etiketler

arkadaşlar bu sekilde uzaktan anlasilma imkani yok maalesef defalarca başka sehirlere git gel den yorulmuştum resimde başka yanina gidince bambaşka hele hele saticinin söyledikleri bambaşka :smiley:

kakyol' Alıntı:
arkadaşlar bu sekilde uzaktan anlasilma imkani yok maalesef defalarca başka sehirlere git gel den yorulmuştum resimde başka yanina gidince bambaşka hele hele saticinin söyledikleri bambaşka :smiley:

geçen hafta bakır renkli bir GC 2.7 ilanı vardı. Araç neredeyse 0 km gibi duruyor resimlerde, nasıl çekti, ne yaptı, photoshopda mı oynadı bilemiyorum. Fiyatı da 42 bindi sanıyorum. Aradım ve aynı gün yarım saat içinde buluşacaktık. Bekledim bekledim arkadaş gelmiyor, aradım, geliyorum vs. dedi. Meğer yıkamacıdaymış, aracı yıkatıp getirecek. Mantıklı bence de, beklememek adına gittim yanına. Araç resimdekilerle alakası yok. Km si ile oynanmış, kapılar, bagaj kapağı zor açılıp kapanıyor, tam oturmuyor yerine. Aracın içindeki kozmetik yıpranma inanılmaz. Yani sanırsın aracı hafriyatta kullanmışlar. Ben aracın koltuğuna oturdum, adam elektrikli koltuğun düğmesine basıyor bak nasıl diyerek :smiley:

Ben teşekkür edip ayrılırken bana 2011 fluence var düşünürsen dedi. Güldüm, ayrıldım.

1-2 ay once olsaydı bu dertten kurtarirdim sizi fiyat uyarmiydi bilmem ama :smiley: benim araci satiliga cikartmistim

evet şimdilik askıya aldim ,imrendirmek gibi olmasin ama linki asagida :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108865.0

kakyol' Alıntı:
evet şimdilik askıya aldim ,imrendirmek gibi olmasin ama linki asagida :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108865.0

tam istediğim gibi ama fiyat benim bütçem için yüksek. güle güle kullanın. geçen hafta antalyada 2001 model bej disco II 3.9 benzinli vardı, 25.000 TL gibi bir rakam istiyorlardı. zaman bulamadığım için gidememiştim, ilanı kaldırmışlar, sanıyorum satılmış. ben max 40.000 tl ye kadar bir şey bakıyorum, çevrenizde uygun bir şey olursa yönlendirmenizi rica ediyorum. GC 2.7 yada Disco II

Benzer fotoğraf/gerçek uyumsuzluğuyla ben de çok defa karşılaştım. Tahminim aracın eski fotoları internet ilanlarından, sahibinden vb. bir şekilde alınıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğan Bey'in dediği gibi bende araç bakmaktan yoruldum bazen artık yeter diyorum insanlar aracım güzel bakımlı diyor ama maalesef hepsi deyim yerindeyse hoşafı çıkmış araçlar 2006 model GC baktım Levent te adam güzel temiz hiç birseyi yok diyor aracı çalıştırdım traktör gibi ses içi bitmiş bagaj kapağı kapanmıyor bu temiz dedim döndüm bunun gibi çok araç var....Bilmiyorum acaba daha az tercih edilen Nİssan mı dönsem 2000 model falan yada GC 5.2 tüplü bakıcam...Bu arada aracınız maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :smiley:

dostlar suandaki psikolojinizi cok iyi anliyorum cunki ben de cok uzun sure aradim gittim geldim yoruldum işten gucten olduk git gellerle ama degdi inanin hem maddi hem manevi rahatim suan gaza basarken dusunmuyorum ne kadar yakiyor diye :smiley: daha once lpg li 4x4 lerimi kullanirken cekine cekine basiyordum gaza ha bu aracta onlar gibi seri ve atik degil ama sonucta amacimiz belli yarışa girmiyoruz ve avantaj vergi ,yakıt oldugu icin bende bakiyorum satip ne alinabilir bu paralara diye ama disco 3 cikiyor karsima ayni sebeblerden dolayi biraz daha keyfini surup sonra disco 3 gececek gibiyim

Basit alınmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belkide GC 5.2 yada 4.0 almalıyız çünkü seçenek çok :smiley:)

Belirttiğiniz GC 5.2 ZJ kasalar en son 1998 yılına kadar üretildi onlardan da çok temiz bulunabileceğini sanmıyorum. Daha sonra da WJ kasalar üretildi 2.7 dizel ve 4.0 benzinli olarak. Naçizane tavsiyem almak istediğiniz aracın içine oturup, sağıyla soluyla, kumandalarıyla, düğmeleriyle oynamanız, mümkünse kullanmanız. Hangisi hoşunuza gider ve içinize sinerse o markayı alın. Almak istediğiniz araçların hepsi 4x4 olmakla beraber hepsi farklı karakterlerde araçlar.

En önemlisi bu araçlardan birini aldığınızda ne kadar temizini bulursanız bulun asla "Aracı aldım yağ değiştirmeden değiştirmeye servise giderim artık" diye düşünmeyin. Aracı aldıktan hemen sonra olmasa bile masrafın zamana yayılması açısından ilk bir kaç aylık sürede kullanmak üzere kenarda 10-15.000 TL ayırın. Harcayacağınız paranın daha az veya daha fazla olması ne kadar titiz ve pimpirikli olmanız ile alakalıdır :D

Kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR