Motorun bakımının tam olması, canlı veri okumalarında tüm sensörlerin doğru ve tutarlı veri okumaları enjektörlerin periyodik olarak kontrolü, yakıt beslemesinde sorun olmaması, havayı rahat ve temiz biçimde çekmesi (kirli filtre depoda 75km az menzile sebep olurdu) temel olarak sürekli olmazsa olmazlar. Hava emişinde mesela hava akış metre farklı değer okursa td5 arıza lambası yakmıyor. Lambayı yakması için belirlenen arıza durumu 0 değer vermesi. Bu durumda gidiyor ama aslında tam verimli değil. Ecu'nun performans dışında o motora özel ayarlanması da çok fark yaratır. Silimdirlerin zamanla aşınması hepsinde aynı seviyede olmuyor, bu sebeple enjektör kontrolü verimli olmayan silidiri dengelemek için diğerlerinin ayarlarını de anlık değiştiriyor. Silindir balans değeri okuyucuda ancak canlı kullanımda görülebiliyor. Böyle bir durum varsa ve bu değe yüksekse motor çalışıyor ama yine verimsiz. Sonuçta lamba yine yanmıyor ve korumaya girmesi için bu değer çok yükselmesi gerekiyor. Temelde tüm ecu'lu motorlar aynı ama td5'te bu toleranslar fazla... Lastik büyüklüğüne göre doğru oranlara girmiyorum motorla ilgili değil sonuçta... Otomatikte ise şanzımanın durumu ve motordan talep ettiği tork değerinin dengeli ve fabrika stanadartında olması menzili etkiliyor. İki ecu'nun konuşması sağlıklı olmalı gibi temelde arıza olmayan ama önleme amaçlı bakılacaklara ben ince ayarlar diyorum
yoksa uzun kilometreler %5-10 kayıba katlanıp sorunsuz kullanılmak üzere tasarlanmış çom sağlam motorlar....
[/quote
tecrübe bu işte,
çok teşekkürler bambaşka bir taraftan çok değerli paylaşım.