troyexplorer
Zirve
Akışmetre zaten gazı boşlamaz artı m+s ışığını yakmaz sanki
Geçmiş olsun.. Ne kadara mal oldu? Malzeme+İşçilik olarak.Evet sorun çözüldü,
Adem ustada makinaya bağladık bugün. Sanayiye kadar dura kalka gittik. Adem araca bindi tık yok arıza filan kalmadı
Sorun akış metrede çıktı.. üzerindeki ve yeni takılan arasında 1/2 fark var değerlerde.
Akışmetre içine dikkatlice bakın,iki adet çok ince etrafı mavi sarmal kaplı tel var.
Benimkilerin etrafı tertemiz kalmış, hava girişinde yakıt karışımını doğru hesaplayamadığı içinde sürekli kasılıp kalıyordu. Eski değer 42 iken yenisi takınca değer ölçümü 75 e çıktı.
Bakınca belli olan bir konu değil ölçüm yaptırın derim eğer yakıt tüketimi ve duman sorununuz varsa.
Adem Usta işi çözdü sağolsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akışmetre zaten gazı boşlamaz artı m+s ışığını yakmaz sanki
155 bakımı geldi bakalım ne çıkacak..Geçmiş olsun.. Ne kadara mal oldu? Malzeme+İşçilik olarak.
Yabancı forumlarda çok var akışmetreyi söküp kullanan... Bence de alakasız gibi.
Korna düğmelerinde yok , teyb kumandalarına dikkat etmedim ama yoktur çünkü yazılar boya ışık oldumu şeffaf bişey oluyorDireksiyon simidindedi kumandalarda aydınlatma olan varmı?Yoksa bu kumandalar aydınlatmasızmı?Benim discoda aydınlatma yok?
Aydınlatmasızlar.Direksiyon simidindedi kumandalarda aydınlatma olan varmı?Yoksa bu kumandalar aydınlatmasızmı?Benim discoda aydınlatma yok?
Teşekkürler...Bende sorun olabilir diye düşünmüştüm.Ama yine de çok enteresan,özellikle gece sürüşlerinde kolay olmuyor.Aydınlatmasızlar.
Buna bende uymaya çalışıyorum.Ama hastalık bu iş hastalık,illa boş bi zamanda ne varmış bunun altında oluyor insanSonra Land Rover atasözü aklıma geldi ve tıkır tıkır kullanmaya devam ettim. ÇALIŞIYORSA ELLEME.
Mazot regulatörü dediğiniz mazot kütüğümü , yani mazot kütüğünümü değiştirdiniz?Ekli dosyayı görüntüle 64748 Ekli dosyayı görüntüle 64747 Merhaba 2003 model td5 sahibiyim yakıtı geri kaçırma problemi var rampaya park ettiğimde anladım mazot regulatörü ve filtresi değişti pompayımı değiştireyim mi yoksa valf mi taktırayım alternatifi olan varmı aynı arızayla karşılaşan varsa yorumlarını bekliyorum teşekkürler.