Hayırlı olsun keyifle takipteyim..
Teşekkür ederim, sağolun.
Satılığa çıkardığı Demir tampon için telefonda görüştüğüm
Barış Ağabey, Benim olduğumu bilmeden bana Disco 2 orijinal yan basamaklarını hediye etti
Garip bir yakınlık var Disco sahiplerinin arasında. Kim olduğunun önemi yok, discosu olsun yeter hediyeye layık olmak için. Teşekkür ediyorum.
Mamuk: Kendisinin aracına niyetlendik, ama kuzeninin vesile olduğu aracı aldık. Sana da teşekkür ediyorum.
Sakallı Hüseyin Ağabey: Hayatında beni hiç görmedi, telefon ettiğimde 20 dk araç anlattı, bakmamız gereken püf noktaları aktardı, Ankara'da şuraya git dedi, referans verdi. Sağolsun....
Geçen gün de Rangers Oto Doğan Usta aradı, aracın durumunu sordu, bilgi verdi, dikkat etmem gereken yerleri söyledi. Doğan Usta ile yüzyüze 1 kere görüştük, aracı almadan önce kendisinin servisine götürdük, tüm ısrarlarıma rağmen 5 kuruş paramı almadı, yemeğimizi ısmarladı, ekspertiz yaptı (Kaporta dahil) sonra sarılarak uğurladı, bi abi daha kazandık. Gezenbilir kampına son dakikaya kadar katılma fikrim vardı. Doğan usta son dakikaya kadar her türlü bilgiyi paylaştı, gitti kamp alanına keşif yaptı, kalacak yer ayarladı, odun ayarladı vs.
Umut Çelikel: Parça numarası, teknik hesap vs. bilimum bilgi gerektiren konularda aramaktan hiç çekinmediğim, bu yakınlığı hissettiren güzel insan.
sen de iyi ki varsın.
ve DerinDerin ( Erdinç ÇELİK);
Gün içinde bir kaç kez aramadım mı rahat edemiyorum. abi şöyle yapsak, abi böyle yapsak. Cevap genelde: Sakin ol SUPERMAN
Ama sonra: Sen şu işi nerde yaptırmıştın. Heyecanlı ama Olgun abim benim...
falaaaaan filan... İyi ki almışım bu aracı. Sayesinde güzel insanlar tanıyorum. Araba alınır satılır da, kaliteli ve seviyeli güzel dostlarım oldu, en çok buna seviniyorum...