Discovery 2 Almak Istiyorum.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,513

Etiketler

Umut ağabey;

Senin araç ve araca olan ilgini her mesajı okuyarak takip ettim. Deşiğine katılıyorum. Bu tip araçlarda hasar kaydından ziyade, güvenilir ustanın takdirine bakmak gerektiğini düşünüyorum. Kafamda bir iki alternatif var değerlendiriyorum. Bizim tek aracımız bu olacak. Daha önce iki aracımız vardı ama gereksiz görüyoruz. Eşim de kullanır diye düşünüyorum. Zamanla alışır en azından
sevgiyle kal ağabey


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Aslında aklımda farklı bir fikir var almak isteyen arkadaşlara komple vinci ışıkları ile beraber boyanmış bitmiş tamponda yapıp satabiliriz. Çünkü biz makina üretiyoruz elimizde bütün lazer statik boya ekipmanları var. Ama çalışmamız lazım üstünde alıcaksın standart olarak takıp al ta kullan.
 


Merhaba Umut Bey ! lastikler kendi orjinal jantı üzerinde gözüküyor yanılmıyorsam ! Ben AT lastiği R 18 jant için bulamadım



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 



Merhaba Umut Bey ! lastikler kendi orjinal jantı üzerinde gözüküyor yanılmıyorsam ! Ben AT lastiği R 18 jant için bulamadım



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle hocam. 255-55-18 de yok, 265-60-18 yaptım, çok da güzel oldu. Hem daha yumuşadı, hem sürtme vs de yok. Hem de inanırmısın bu lastiğin yere basan tabanı 255'den daha ince.
 

Aynen öyle hocam. 255-55-18 de yok, 265-60-18 yaptım, çok da güzel oldu. Hem daha yumuşadı, hem sürtme vs de yok. Hem de inanırmısın bu lastiğin yere basan tabanı 255'den daha ince.

Yazlık lastikleri yeni sayılır yoksa bende bi delilik yapayım jant filan bulup AT'ye geçeyim dedim ama 5bini km'yi bile bulmadı aldıklarım...sanırım elimdekileri eskittikten sonra bende AT'ye geçerim diye düşünüyorum. Peki Umut Hocam, yağmur ve kar tecrübeniz nasıl oldu kış lastiği görevini de layığıyla yapıyor mu ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Valla gürültü yok, yaz kış çok uygun. Bugün kar ve buz testini de yaptım sorunsuz bence. Geçen sene vakumlu kış lastiği almıştım orjinal ebat, abs ondan daha fazla çalışmıyor buzda. Şekil zaten tam))))) Kreşe gitmiş geçen hanım, kadının biri "ayy ne güzel tam erkek arabası kullanıyorsunuz " demiş ahahahaha))))))))))))))) Ben de sıfır Kumho kışlık almıştım daha 500 km olmadan yarı fiyata sattım tek takıma geçince. Yazlıklar duruyor tarihi eski ama sağlam, onları da öldüm fiyata verecem gidecek. Sök tak uğraşamam ben senede 2 defa...
 

Öncelik şunu belirteyim şu an piyasa da şişirilmiş araç yok.Bu ilk girenler biraz pahalı araç gördükleri zaman hemen şişirilmiş zannediyorlar. Bugün yükseltme,kilit,vinç türü standart donanımlar 15-20 bin TL para tutuyor. Dolar 3,5 TL unutanlar için.10-15 bin TL de yaşa bağlı masraf yaparsınız. Revize edeyim derseniz 30 bin+ TL gider. Bunlar en iyimser rakamlar bir de. O şişirilmemiş diye düşündüğünüz araç bir anda dünya paraya mal olur.

Acil paraya sıkışmıştır,beklemek istemiyordur satış işleri için bir çok sebepten ciddi fiyat kıranlar olabilir.Bunları kriter olarak almayın.Mağazaların ani indirimleri gibi düşünün.Ertesi gün mağazaya gidip fiyatları niye şişiriyorsunuz demiyoruz.Şans bu iş ama çevreniz ve bu işten tam anlamıyorsanız ki 4-5 sene de anca bu tecrübe oluşur,o tür araçları almaya siz karar vermeden satılır zaten.Ayrıca şu var,dışarıdan temiz gözükebilir ama evveliyatı da çok önemli,sizi yanıltabilir tüm bunlar.

En basitinden aşağıdaki ilan,bu araç bir TV programı için baştan aşağı revize edildi ( şu anki sahibini tanımıyorum ).Sıfır gibi düşünebilirsiniz,bu fiyat bile pahalı geliyor ise hiç bulaşmayın derim bu işe. Subaru türü Crossover üstü araçlara bakın geçin.

Şimdiden hayırlı alış-verişler.

1995 Land Rover Discovery 2.5 TDI 53.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 330526824
 
Son düzenleme:




aynen öyle sök tak yapana kadar iki set lastik sakla vs
duble masraf ! Bende AT operasyonunu yakın bir tarihe mi çeksem acaba
iyi haftasonları dilerim



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Sevgili tenekekutu. İlgine teşekkür ederim. Öncelikle ben bahsettiğiniz vinç kilit vb uygulamar beni çok çekmiyor. Aradığım özellikler bunlar değil. O masrafları yapmış offroad aracı aramıyorum. Ancak asfalt jipçiği de aramıyorum. Şu an 12. Aracıma biniyorum, araç nasıl alınır, kime gösterilir biraz haberdarım. Konu başlığı discovery 2 aradığım yönünde. Bahsettiğiniz araç 1 sanırım. Yazdığınız için tekrar teşekkür etmekle beraber tutacak bir tarafını bulamadım açıkçası. Ayrıca piyasada şişirilmiş araç Yok demişsiniz. Bana kalırsa bomboş olup dolu araç fiyatı isteyen çok var. Niyetim atışma yaratmak değil. Sevgiyle kalın.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 



GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Dolu araçlardan şişirilmiş yok demek istedim.Standartları bilmiyorum pek ilgilenmiyorum.Ayrıca bu tür araçlardan cümlenizden yola çıkarak pek anlamadığınızı söyledim. Anlıyorsanız zaten bizim size verebileceğimi bir bilgi mevcut değil.

Subaru asfalt jeepçiği de değildir,standart Disco 2 nin gittiği her yere gider. İlandaki araç Disco 1 olabilir de alınmaması için bir sebepte yok.Bilmiyorum iki aracı da kullandınız mı aralarında dağlar kadar fark yok. Bütçe uygunsa değerlendirin dedim.

Yazdığımdan tutacak bir yer bulamamanız normal çünkü neyi kastettiğimi anlamadınız bu da normal.Eğer tek amaç bir tane Disco 2 almak teferruat sizi ilgilendirmiyor ise özellikle feysbuk grupları çok daha aktif.Oralara istediğiniz fiyat aralığını yazarak isteğinizi anlatırsanız çok daha kısa sürede aracınıza kavuşacağınızı düşünüyorum.Saygılar.
 

Şişirilmiş araçtan kastı, standart olup 80 lira isteyenler diye düşünüyorum
Ben almaya çalışırken 60 lira ve üstü de şişirilmiş geliyordu , standartta olsa neler düzeltildi işlerine girince hakkıyla toparlanmış aracın 60-65 edeceğine ikna oldum, tabi ıspatla lafla değil nerelere müdahale ettiğini önüme koyacak
Offroad donanıma gelince o paraları tutması normal ama kimse offroad donanımı yapılmış ve offroad yapmış araçlara faZla istenilen paraları vermez
Alacak olan standart alır , o hale getirir yine vermez
İsmi üstünde ofroad donanım offroad yapmak için var , yapılan ilave masrafın standarttan götürdükleri ne olacak?? Offroad donanımlı olunca motor şanzuman, def lerden muaf mı oluyor
 







Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi