Umarım en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir araç alırsınız. Kaşıntı gelince kaşınmadan geçmiyor yapacak birşey yok
)))))
Bende şirket aracı var, evin tek aracı bunun haricinde 2003 Td5 D2. Hafta içi gerekirse hanım kullanıyor, hafta sonu ben kullanıyorum, ıvır zıvır tamir servis gibi işleriyle ben ilgileniyorum aradan hobi zevkim de çıkıyor bir nebze, yazları veya herhangi bir mevsim tatillerde 2.5 yaşında kızımızla uzun yol da yapıyoruz büyük keyifle. Hanım tapıyor, 207'den geçince başka birşeye binemez oldu, RR Vogue'lar bile yanyana durunca alçak geliyor kendisine, görüşü ferahlığı falan mükemmel. Kız deseniz i30'un arka koltuğunda kapı kolunu seyrederken D2'de TV seyreder gibi camdan bakıyor, bayılıyor. Bazen kreşe giderken arıza çıkarıyor yeşil jiple gidelim diye
))))
Araçlar tabi ki sorunsuz ve masrafsız değil, sanayi ve çıkmacı sevmek ve bu anlamda çevreniz olması gerekli. Ancak çözülemeyen herhangi bir problemi yok. Boya vs takıntınız olmasın, ben aşkla hareket edip aldım. Üzerinde sıfır tramer kaydı olan rezalet araçlar da gördüm, ağır hasar kaydı olup damla yağ damlatmayan araçlar da gördüm. Bunlar sıfırken bile günü gününe tutmayan çok da üretim standardı olmayan araçlar.
Dediğim gibi umarım gönlünüze göre bir tane bulursunuz.
Bu da bizim yeşil kurbağa
Ekli dosyayı görüntüle 55569 Ekli dosyayı görüntüle 55570 Ekli dosyayı görüntüle 55571