Discovery 2 Almak Istiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,683

Etiketler

Yalova kapılı Çınar / cevizli bahçe. Şehre yakın bir kaçış noktası. Muhteşem manzara , muhteşem bir işletme... dere içine kurulan masada istek kahvaltı ister rakı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçerdeki sigorta kutusunun alt sağında boşta soket yeri ve alt solda boş role yeri var arkadan sigorta kutusunu çıkarıp baktım tesisatları var arkadan bunlar neyin role ve soketi bilen varmı , yada 2003 ve 2004 modellerde kullanılmışmı bu soketler ?

Abi emin değilim ama aracı sana getireceğim dilediğin gibi kontrol edersin

Egr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar.

Ve güzel adam derinderin. Kaput üstü malsak pilavcısı

Araya bide ranger sıkıştırdım. Araç Tepretoğulları. Aksesuarlar Tamsan.

neler neler varmış buralarda,kardeşim benim
epey olmuş bakamamıştım buralara....
gezicez tozucaz tabi,one life live it,
yalnız pilavlar dubleydi sanırım,ye ye bitmedi,mekan istinye tepesi,

Haftasonunu iğneada longoz ormanlarında geçirdik... bir kaç kare paylaşmış olalım...

Araç ile ilgili ufak defek şeyler yapmaya devam ediyoruz. EGR yi iptal ettiğimizi belirtmiştim. Hemen akabinde çok içimize sinmeyen motor elektrik tesisatını komple değiştirme kararı aldık. Ara ara yanan sönen abs ışığı tarih oldu. Tesisattan sonra 950 km kadar yaptım. Sonuç başarılı. Kafama takılan bu detayı da aşmış olduk.

Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın

Timuçin selam tesisat kaça değişti
Zor mu değişim

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

SON KONULAR - FORUM