Vallahi Süleyman ağabey sen tamiratın hakkını veriyorsun görüyoruz ama inşallah gezmenin tozmanın da hakkını veriyorsundur bu araç haftasonu kapıda tutulmamalı. Kurtlanır vallahi
Bu gün istanbul a döndük. 10 gündür geziyoruz. Yaklaşık 2500 km yol yaptık. Çok sıcak havalarda çok dik yerlere tırmanmamız da gerekti. Discomuz bizi hiç üzmedi... çok şükür
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalova kapılı Çınar / cevizli bahçe. Şehre yakın bir kaçış noktası. Muhteşem manzara , muhteşem bir işletme... dere içine kurulan masada istek kahvaltı ister rakı
Yalova kapılı Çınar / cevizli bahçe. Şehre yakın bir kaçış noktası. Muhteşem manzara , muhteşem bir işletme... dere içine kurulan masada istek kahvaltı ister rakı
Mekanın ismi cevizli bahçe. Kurtköy Yalova da ... Bülent ağabey emekli albay, milli bisikletçi. Eşi ve ailesi ile birlikte işletiyor mekanı. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz...
İçerdeki sigorta kutusunun alt sağında boşta soket yeri ve alt solda boş role yeri var arkadan sigorta kutusunu çıkarıp baktım tesisatları var arkadan bunlar neyin role ve soketi bilen varmı , yada 2003 ve 2004 modellerde kullanılmışmı bu soketler ?
Ekli dosyayı görüntüle 64520Ekli dosyayı görüntüle 64521 İçerdeki sigorta kutusunun alt sağında boşta soket yeri ve alt solda boş role yeri var arkadan sigorta kutusunu çıkarıp baktım tesisatları var arkadan bunlar neyin role ve soketi bilen varmı , yada 2003 ve 2004 modellerde kullanılmışmı bu soketler ?
Egr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar.
Ve güzel adam derinderin. Kaput üstü malsak pilavcısı
Araya bide ranger sıkıştırdım. Araç Tepretoğulları. Aksesuarlar Tamsan.
Egr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar.
Ve güzel adam derinderin. Kaput üstü malsak pilavcısı
neler neler varmış buralarda,kardeşim benim
epey olmuş bakamamıştım buralara....
gezicez tozucaz tabi,one life live it,
yalnız pilavlar dubleydi sanırım,ye ye bitmedi,mekan istinye tepesi,
Haftasonunu iğneada longoz ormanlarında geçirdik... bir kaç kare paylaşmış olalım...
Araç ile ilgili ufak defek şeyler yapmaya devam ediyoruz. EGR yi iptal ettiğimizi belirtmiştim. Hemen akabinde çok içimize sinmeyen motor elektrik tesisatını komple değiştirme kararı aldık. Ara ara yanan sönen abs ışığı tarih oldu. Tesisattan sonra 950 km kadar yaptım. Sonuç başarılı. Kafama takılan bu detayı da aşmış olduk.
Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın
Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın