Discovery 2 Almak Istiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,653

Yanlış hatırlatıyorsam boru duruyor Süleyman ağabey

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Yanlış hatırlatıyorsam boru duruyor Süleyman ağabey

Yukarda fotografını koyduğum araçta o boru sökülmüş , gözükür yoksa , 2001 lerde baya bi aşağıya iniyor o boru, belki seninkinde daha yukardadır orjinalde , çünkü senşn tampon bizim tampondan yukardan aşağıya daha dar

ttiğim
Çalışmaları yakından takip ettiğim için daha önce yaptırdığınız tamponu açıkçası beğenmemiştim,fakat yorumda yapmadım heves kaçmasın diye.Ama bu İŞTE BU OLMUŞ değiştirmek isteyenler için.Ben şahsen tamamen,bütünüyle orjinal ve ilk halinden yanayım.Güle güle kullanın.İmkan varsa (money,time) bu işin sonu yok.Bi tarihte yurtdışında bir avandanlık gibi bir şey görmüştüm bu raçlar için 8000€ isteniyordu?

Avadanlıktan kastınız çekmece ise yaptırdık var bagajda
bir ara yüklerim.

Merhabalar. Aracımın camlarını film yaptırdım ( ön Can hariç ) ön camda kararsızım. Sanırım yaptıracağım... Tavan sepeti iki kademeden oluşuyordu. Çadır komple kapattığı için üst kısmı hiç kullanamıyordum. Kestirdim. Daha güzel olduğu kanaatindeyim.

Bende bugün dayanamayıp yükselttim valla iyiki yapmışım yağ gibi gidiyor.. birde yarın krank sensörü işini çözersem şahane

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende bugün dayanamayıp yükselttim valla iyiki yapmışım yağ gibi gidiyor.. birde yarın krank sensörü işini çözersem şahane

Krank sensörü işi çözülmeyecek bir iş değil abi. Bildiğim kadarı ile ucuz bir parça. Su alırsa illallah ettirir adama. Aman dikkat.
benim körükler hala sağlam. Kıyamıyorum. Yoksa ben de yükselteceğim...

Gaz kesiyor huysuz.. 2100 3000 devir arası aklına göre

Ben sadece disco 1 helezon ve get yaptım öne

SON KONULAR - FORUM