Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihantopbaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,229

cihantopbaş

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Yer
İzmir
Arkadaşlar bu iki seçenek arasında kaldım siteyi nçok uzun zamandır takip ediyorum baya çeşitli yorumlar gördüm sizden ricam bu araçları kullanan arkadaşlar şahsi yorumlarını istiyorum manuel vites bana biraz soguk geliyo ama araç güzel işte orada çelişkiye geriyorum otomatik vitesin cezbedici yanı ise kullanışı rahat artı eşiminde kullanmasını isiyorum onun içinde kullanışlı olucak ama işte arada kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

Şİmdi aracı nasıl nasıl ne amaçla kullanıcıcagıma gelince iş ile evimin arası 300 metre soguk ve yağmurlu günlerde işe giderim arada bir gezerim yani ayda 400 kilomerte ya lur ya olmaz düz vites araba da lpg yok o biraz korkutuyo yakıtından korkmuyorum boşa gidicek paradan korkuyorum. otomatik vites arama lpg li lütfen ydeğerli yorumlarını bekliyorum çok arada kaldım aranıza katılmam için yorumlarınızı eksik etmeyin benden saygılarımla. Cihan Topbaş
 

Etiketler
Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

Merhaba,arazi icin sahsi tercihim duz vitesten yanadir.Esim de bende duz vites tercih ediyoruz.
Sehir ici kullanimda ise gidis,donus saatlerinde kullanilacak arac icin otomatik tercih edilebilir.
Malum buyuksehir trafigi mesai giris ve cikislarinda insani cileden cikariyor.
Madem ki ayni araci kullanacaksiniz esinizin tercihini dinlemek daha dogru olacaktir.
Manuel sanzimanlarin tamiri,bakimi ve arazide yolda kalmalardaki mudahalesi daha kolay ve ucuzdur.
Otomatikteki rahatlik yoktur.Arazide cok sayida otomatik kullanicisi vardir,memnunlardir.
Arazi aracinda ister duz ister otomatik olsun surekli bakim ve onarimlarini yaptirmak gerekir.
Yillar gecip yas iyice ilerleyince bende otomatikci olurum belki.
Tamamen sahsi fikirlerimdir.yardimci olursa ne mutlu.
 

Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

Bahadır bey güzel ve açıklayıci yorumunuz için teşekkür ederim gönlümden otomatik geciyordu ona yonelicem artik umarim bi aksilik olmaz hayirli günler
 

Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

Rica ederim.Siz ona ne kadar iyi bakar ve efendi davranirsaniz o da sizi uzmez.
Dilediginiz gibi temiz ve bakimli bir arac bulmanizi temenni ederim.
 

Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

Geçen ay 96 model Discovery 1 V8 düz vites aldım, Uzun bir aradan sonra (97'den beri) ilk defa düz vites araç kullanıyorum. Sadece hafta sonları kullandığım için belki de bana çok zevkli geldi. Hele Otomatik Cherokee (XJ,ZJ,WJ) lerden sonra bana çok farklı geldi. Kısacası arazi aracının düz vites olması gerek kanaati bende hakim. Saygılarımla.
 



Ynt: Discovery 1 v8 otomatik mi manuelmi?

Manuel araca gönlüm kayıyo fakat dediğim gibi eşiminde sürmesini istiyorum. Yaşım 26 2 yıllık evliyim evim kendime ait kendi işletmem var allaha çok şükür gelirimde fena değil yalnız hala aile baskısı var üstümde anne baba memur çocuğuyum onlar sabit fikirli " Çok yakar çok masraf çok çok çok " kullandığım araç 30 kuruş yakıyo alalı 2 ay oldu az yakıyo diye çok geziyorum 10.000 km yapmışım yani 2 ayda 6.000 tl civarı yakıt masrafı Boooo diyorum bunu tabi aile görmüyo :smiley:) araba az yakıyo deniliyo nedense şimdi ciddi bir baskı altındayım geçen oturdum ufak bir hesap yaptım yakıtı hiç katmıyorum aracımın kaskosu 2.000 tl sigorta 400 tl bandrolü bilmiyorum ama gene yıllık 300 tl vardır zorunlu masraflarım 2700 bakım felan 3.000 tl civarı yıllık masrafı var ben aklımdaki aracı alsam kasko işine girmicem bandrolü ne kadar bilmiyorum ama 1.000 tl desek 400 Sigorta 1.400 tl gene 1.500 tl kardayım onunlada hani masraflı diyolarya bakımını yaptırsam hayallerim gerçek olucak. bu hafta sonu İzmir kara göle gitmeyi düşünüyorum dönüşte bi araç buldum sözleştik aracı görmeye gidicem allah nasip ederse pazarteesi benimde bir discom olucak :smiley:)
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Mesajlar
1,526,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst