cihantopbaş
Yeni Üye
Arkadaşlar bu iki seçenek arasında kaldım siteyi nçok uzun zamandır takip ediyorum baya çeşitli yorumlar gördüm sizden ricam bu araçları kullanan arkadaşlar şahsi yorumlarını istiyorum manuel vites bana biraz soguk geliyo ama araç güzel işte orada çelişkiye geriyorum otomatik vitesin cezbedici yanı ise kullanışı rahat artı eşiminde kullanmasını isiyorum onun içinde kullanışlı olucak ama işte arada kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Şİmdi aracı nasıl nasıl ne amaçla kullanıcıcagıma gelince iş ile evimin arası 300 metre soguk ve yağmurlu günlerde işe giderim arada bir gezerim yani ayda 400 kilomerte ya lur ya olmaz düz vites araba da lpg yok o biraz korkutuyo yakıtından korkmuyorum boşa gidicek paradan korkuyorum. otomatik vites arama lpg li lütfen ydeğerli yorumlarını bekliyorum çok arada kaldım aranıza katılmam için yorumlarınızı eksik etmeyin benden saygılarımla. Cihan Topbaş
Şİmdi aracı nasıl nasıl ne amaçla kullanıcıcagıma gelince iş ile evimin arası 300 metre soguk ve yağmurlu günlerde işe giderim arada bir gezerim yani ayda 400 kilomerte ya lur ya olmaz düz vites araba da lpg yok o biraz korkutuyo yakıtından korkmuyorum boşa gidicek paradan korkuyorum. otomatik vites arama lpg li lütfen ydeğerli yorumlarını bekliyorum çok arada kaldım aranıza katılmam için yorumlarınızı eksik etmeyin benden saygılarımla. Cihan Topbaş