Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,348
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

bsayil' Alıntı:
vay anasını çok yakışıklı oluyor bu yahu yakasmı etsek acaba ;D ;D ;D ;D

Kardeşim tekrar hayırlı olsun sen en güzelini çıkartırsın ortaya ;D

Saolasin kardesim :smiley:
Antalya'da olsam Ahmet abim yanımda olsa ben bu ecnebi tamponlara para vermem aklımda ne projeler varda yapamıyorum :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Saolasin kardesim :smiley:
Antalya'da olsam Ahmet abim yanımda olsa ben bu ecnebi tamponlara para vermem aklımda ne projeler varda yapamıyorum :smiley:
kardeşim sen iste biz yapıp gönderelim san aşkolsun ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Yine güzel bir araç doğacak.
Sanatçı adamın elinden çıkan araç başka oluyor.

Çok saol Sedat senin arabanda yapılma amacına uygun güzel bir araç :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Kürşad 31" lastikler bile 2" yükseltmede sürtüyor. Arkaları önce biraz kesip öyle test etsen daha iyi olur düşüncesindeyim. Gerekirse biraz daha kesersin.
Nasıl olsa sürtecek, bari lastiğe fazla zarar vermesin.

Sedat 4 inç e yakın yükseldi araba

Tempus' Alıntı:
Çok saol Sedat senin arabanda yapılma amacına uygun güzel bir araç :smiley:

eşekkür ederim Kürşad bende satmazsam ön tampon ve vinç düşünüyorum. Senin tampon güzel olmuş

endy' Alıntı:
Kürşad

Hayırlı olsun abicim, bu aracın benden sonra senin elinde hak edeceği değeri göreceğini bilmek çok huzur verici;

Elinin değdiği çok belli oluyor ama senin toyota'dan land'a tekrar dönüşünde tuzum olması da yrı bir sevindirici merakla takip ediyoruz.

Selamlar

Saol Ender sende arabaya güzel bakmissin tekrar teşekkürler :smiley:

Kürşat kardeşim aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlere diyelim... ;) vede sanayi mesaisi başlamış gene.... :D kolay gelsin.....

çağlar' Alıntı:
kürşat birsey sormak istiyorum.

bütçe ve yapacağın hareketler planlımı?? ne kadara mal olacağı hakkında bir öngörün varmı?

istemezsen cevaplama tabi ama böyle projelere giren arkadaşların mutlaka düşündükleri önemli bir konudur.

Caglar, genel bütçe vericem is bittiğinde . Ama kabaca söyle soyliyim, en basitini yaparsan 1000 tl yükseltme, 1200 lastik, 1500 difransiyel kilidi, ivir zivir direksiyon amortisoru, heavy duty rot kolları icinde max 500 yaz. Kabaca 20 000 e off roada hazır hale gelir 15 civarinada aracı alırsan . Geri kalan aksesuarlar tamamen zevke ve bütçeye göre değişir . 25 000 ede bitebilir 40 000 ide bulabilir. Benim kendi aracıma koyduğum limit 25-30 arası .

Bu arada hala sanayideyim cepden giriyorum, herkese cevap eve gidince vericem, iyi dilekler için herkese teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR