yasakşehir07' Alıntı:birkaç yıl öncesine kadar paris-dakar yarışları yapılıyordu ve her nedense şartlar gereği rota değiştirildi.orda birincilikleri olan landrover td5in arka arkaya yıllarca birinciolduklarını okuyordum haberlerde takip ediyordum ve günü gelince bende bir JAPON td5 sahibi olurum hayalini kuruyordum.
Tempus' Alıntı:Land Rover ve Dakar??? ben hiç duymadım öyle bişey
yasakşehir07' Alıntı:birkaç yıl öncesine kadar paris-dakar yarışları yapılıyordu ve her nedense şartlar gereği rota değiştirildi.orda birincilikleri olan landrover td5in arka arkaya yıllarca birinciolduklarını okuyordum haberlerde takip ediyordum ve günü gelince bende bir JAPON td5 sahibi olurum hayalini kuruyordum.
ict3055' Alıntı:Heee zaten Dakar'a da Standart Pajero'lar katılıyordu
Dakar'da şampiyon olması Pajero'nun başarısı değil, o zaman Mitsubishi'nin Dakar'ı önemsemesi;
Piyasaya ismini duyurması, reklam yerine bu alanda yatırım yapması ve iyi pilot, ekip gibi bir çok nedene bağlıdır...
Sizin dediklerinizden yola çıkarak;
2011 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
2010 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
2009 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
2008 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
2007 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Birleşik Krallık Ford
2006 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Birleşik Krallık Ford
2005 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
2004 Fransa Sébastien Loeb (Citroën) Fransa Citroën
İzninizle dünyanın en sağlam binek aracını, Citroen pardon Citroën seçiyorum
Tempus' Alıntı:Çağrı tutmaz bu Dakar konusunda ı ıh git Camel Trophylerde oyna sen
yasakşehir07' Alıntı:çağrı bey sanırım haklısınız ve ozaman bende bir citroen alayım ama binek araç kullanmayı düşünmüyorum artık.yinede tavsiyeniz için teşekürler.ayrıca standart olan halleriyle neden binmiyorsunuz ozaman araçlarınıza
ne güzel öyle olabilmek ve hakkını verebilmek.işte onlarda rallici aracı alacak olana hayırlı olsun ve güle güle kullansınlar araçlarını.ict3055' Alıntı:Çünkü biz offroadcuyuz