DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,604

Etiketler



Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

moonwalker_arc' Alıntı:
Ah bide ustalar bunaltmasa ....

mesela şasiyi Ahmet ustanın işyerinin önüne indirdim. Ahmet usta bunu niye buraya getirdin dedi. ;D İlk gün kalsın hele bakarız belki gerek olur dedim.. Ertesi gün Ahmet ustacığım şunun diferansiyellerinin kapağını bir açsak içinde ne var acaba filan dedim.. Kenarından kıyısından işin içine sokmaya çalışıyorum ;D Sonunda ikna edeceğim biliyorum ama nazlanmadan olmuyor işte ;D
 




Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

batarsa ingilizin suçu ;D yürüyen ingiliz.. Kırarsa neresi kırar ona bakarız. 2 inç yükseltme yapacağım yine. 4 yay 4 amortisör.. :smiley: arkaya da kilit olacak.. Artık batmasın ;D
 

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

işte bu merakla beklenir, en sevdiğim kupan ın böyle bir projeye uygulanışını takip etmek lazım.
:smiley: Allah kolaylık versin..
 

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

ford'u takip etmek önceliğimdi :smiley: ;) ama buda sıkı bir proje olacak gibi ne yapalım ... takibe devam ;) kolay gelsin :smiley: :smiley:
 

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

ilk duyduğumda çok şaşırmama rağmen, karabiberli limonlu dondurma yedim geçenlerde bayıldım... İki farklı lezzetin kendi tadlarını koruyarak oluşturduğu müthiş bir lezzet...

bu proje de öyle bişi çıkacağa benziyor.... iyi yapılırsa hybrid kötü giderse mutant olur...

Hybrid olması dileğiyle....
 



Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ford u takip edenler fenerin Türkiye kupası tadında takip ediyorlar zaten ;D İnşallah bunu çabuk bitiririm de kendimi affettiririm..

bugün akşama doğru sanayiye gittim.Şasiyi aldığımız disconun direksiyon milini, gaz fren pedalını ve benzin dolum borularını söktüm. 3 saatte tek başıma bayağı zor oldu.. Şaftlarını ve amortisörleri buldum. Stepne taşıyıcı parçayı söktüm. Discoyla bayağı samimi olduk

2012 06 28 184429
 



Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Göktuğ abi yine bir şaheser peşindesin, neyse ki fazla ilerlemeden görmüşüm bu projeji :D ilgi ve merakla takip diyorum.. :smiley:
 

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

teşekkürler.. Motor ve şanzımanları bekliyorum Ankaradan.. Gelir gelmez başlayacağız. Sanıyorum haftaya gelecek. Dün görüştüm..
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

SON KONULAR



Geri
Üst