DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,239

Etiketler
Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep)

devam ediyor ama araya başka araçlar girdi.. çok ağır gidiyor.. sanırım önümüzdeki ay deneme sürüşleri başlar.

jeep' Alıntı:
devam ediyor ama araya başka araçlar girdi.. çok ağır gidiyor.. sanırım önümüzdeki ay deneme sürüşleri başlar.

Baska araclar abi F250 vardı baska bir tane daha mı var senin zaten koca oglan tamamdı en son Abi yine ne işler actın basına

mavi cj8 çok hoş olmuş oda tam modifiyemi difler falan video sunu izledim süperr.

Göktuğ abi süper maşallah. Allah nazardan saklasın.

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

6 aydır ugramiyoruz sanırım. Face den sıkıldım zaten . Burası bizim okul. Devam edelim..
Bu sure içerisinde kaporta ve boya tamamlandı. Elektrik tesisatı ve koltuk döşemeleri bitti.

ooo göktuğ abi araç bitmiş ya birşey kalmamış, maşallahı var harika olmuş. melez güzeli derler ya tam ondan işte

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Vincin kurt kapanini daha ileri almalisiniz tampona zarar vermesin buyuk emek harcanmis tek kusur olmasin

Göktuğa abi Maşallah aracın on nunumara olmuş allah kaza bela vermesin .Yaptıgın arabaların hepsinde bir kalite var.Benim merak ettiğim konu ruhsat işlerini nasıl halletingin, Motorun işletilmesin ? Teşekkürler.