Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,089

uysalburak

Zirve
Yer
İstanbul/Bahçeşehir
Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar ebay sitesinde 5 TL den başlayan fiyatlarla birazcık elbecerisiyle simide zarar vermeden uygulayabileceğiniz pek çok ürün bulunmakta. Döşemecilere hatırısayılır uçuk rakamlar vermeye değer mi?

Buyrun size bir örnek:

http://www.ebay.com/itm/New-Leather-DIY-Car-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Black-/221343883179?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33891f9fab&vxp=mtr

Etiketler
Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Ürün 12 TL ve işçiliği kendin yapabiliyorsan güzel ama çok sabır ister :smiley:

Dikiş tekniğini biliyorsanız, dikerken deriyi gerdirip simit üzerinde boşluk kalmayacak şekilde yapabiliyorsanız, son derece uygun bir çözüme benziyor, ben kendi adıma yapamam diyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004-/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867
benziyor sanki..

cirakoglu' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004-/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867
benziyor sanki..

Benzemiyor aynısı :smiley: harika.... Arkdaşlar Denemekte fayda var diye telkinde bulunayım size. Kaybedeceğiniz 10 TL olur. Ama bir de becerirseniz kaç yüz TL den yırtacaksınız ;)

Bu kaplamanın renkleri de var. işi becerirseniz zaman zaman değişik renkler de de yapılır. Youtube da yapılışını izlemiştim o kadar zor görünmüyor. Sen yaptın mı demeyin şükür direksiyonu eskiyecek kadr eski arabam olmadı. ama allah kısmet ederde defender ımı alırsam hemen yapacağım...

burakuysal' Alıntı:
Benzemiyor aynısı :smiley: harika.... Arkdaşlar Denemekte fayda var diye telkinde bulunayım size. Kaybedeceğiniz 10 TL olur. Ama bir de becerirseniz kaç yüz TL den yırtacaksınız ;)

Bu kaplamanın renkleri de var. işi becerirseniz zaman zaman değişik renkler de de yapılır. Youtube da yapılışını izlemiştim o kadar zor görünmüyor. Sen yaptın mı demeyin şükür direksiyonu eskiyecek kadr eski arabam olmadı. ama allah kısmet ederde defender ımı alırsam hemen yapacağım...
Defender'ın komple sıfır İngiliz direksiyonu 80 TL. Kaliteli yan sanayisi daha da ucuza bulunabilir. :smiley:))) Bunun uygulanması mantıklı olan araçlar orta göbeği ayrı/airbagli vs direksiyonlu araçlar sanki...

umut401' Alıntı:
Defender'ın komple sıfır İngiliz direksiyonu 80 TL. Kaliteli yan sanayisi daha da ucuza bulunabilir. :smiley:))) Bunun uygulanması mantıklı olan araçlar orta göbeği ayrı/airbagli vs direksiyonlu araçlar sanki...

80 mi ? :D yapma bunu zaten zehirlenmiş durumdayım zehirin miktarını artırmayın. Benim anlamadığım burada bu parçaları bu kadar ucuza konuşurken ben arabayı 60-70 bine malettim diyen arkadaşlar altın kaplı Defender parçaları mı kullanıyorlar da o rakamlara çıkıyorlar acaba....

burakuysal' Alıntı:
80 mi ? :D yapma bunu zaten zehirlenmiş durumdayım zehirin miktarını artırmayın. Benim anlamadığım burada bu parçaları bu kadar ucuza konuşurken ben arabayı 60-70 bine malettim diyen arkadaşlar altın kaplı Defender parçaları mı kullanıyorlar da o rakamlara çıkıyorlar acaba....
Bazı işçilikler pahallı. Şanzıman için bütün ön koltuklar, şanzıman kovanı cart curt sökülüyor. Bazı iç trim parçaları anormal pahallı. Ama bazı parçalar da anormal ucuz. Ayrıca ekonomik ömrünü tamamlamış kamu araçlarını aldığınızda sağlıklı hale getirebilmek için cidden neredeyse tüm mekanik parçaları değişmek gerekiyor, maliyet artıyor haliye... Debriyaj merkezinde bile sadece kaçıranı değişeyim dediğinizde 2 gün sonra değişmediğiniz taraf da cortluyor banko... Orjinalinden dalgalı olan kaportayı da binek araba kalitesinde olsun sıfırdan toplayayım derseniz yok pimdi yok paslanmaz somundu civataydı derken acayip maliyetler çıkabilir. Kaportaya fazla abanmadan mekanik harcaması yapmak "bence" mantıklı olanı...

burakuysal' Alıntı:
burak bey onlar altın kaplamıyor da altın yumurtlayan tavuğu bulduklarını sanıyorlar.birazcık işi bilen o paralara çıkmayacağını çok iyi biliyor ama maalesef parası çok imkanı kısıtlı olanlar da bu hazır araçları tercih ediyorlar.işin aslı araç toplayan para kazanmayı umut ediyor ve bunu açıkça ifade etmek yerine ev alıcam yeni projeye başlıyacağım evleniyorum bebeğim olacak vs gibi sebeplere sığınmalarına anlam veremiyorum bende.(gerçekten mazareti olanlar üzerine alınmasın onlara allah cc herzaman ama herzaman daha fazlasını versin ve ummadıkları yerden kapıları açsın) kısaca çıkıp bu bizim işimiz diyenlere de helali hoş olsun gerçekten işlerini iyi yapanlara ama uyduruk iş yapanlara da birgün fatura kesiliyor hiç anlamadan.

yasakşehir07' Alıntı:
burak bey onlar altın kaplamıyor da altın yumurtlayan tavuğu bulduklarını sanıyorlar.birazcık işi bilen o paralara çıkmayacağını çok iyi biliyor ama maalesef parası çok imkanı kısıtlı olanlar da bu hazır araçları tercih ediyorlar.işin aslı araç toplayan para kazanmayı umut ediyor ve bunu açıkça ifade etmek yerine ev alıcam yeni projeye başlıyacağım evleniyorum bebeğim olacak vs gibi sebeplere sığınmalarına anlam veremiyorum bende.(gerçekten mazareti olanlar üzerine alınmasın onlara allah cc herzaman ama herzaman daha fazlasını versin ve ummadıkları yerden kapıları açsın) kısaca çıkıp bu bizim işimiz diyenlere de helali hoş olsun gerçekten işlerini iyi yapanlara ama uyduruk iş yapanlara da birgün fatura kesiliyor hiç anlamadan.
Üzerime alınmadım ben:smiley:))))

Merhabalar,
Özay bey, doğru söylüyor. Kimileri gerçekten çok güzel araçlar ortaya çıkartıyorlar ve her övgüyü hak ediyorlar. Örnek isteyene sitemizde hem ustalarımız var, hem de resmen yarattıkları araçlar var. Kimileri de yaparım dedikleri halde sadece karşı tarafı kandıranlar var. Onlar ve işini iyi yapıp doğru konuşanlar için Özay arkadaşımız en güzelini söylemiş. Bu arada kendisiyle bir konu nedeniyle tanışıp görüşme şansına sahip oldum iyi arkadaştır, adam gibi adamdır.
Burak bey, ben daha o sitelerden alış veriş yapmadım, aslında internetten hiç bir alış verişim olmadı yani beceremem, normal kılıf alıp takarım diye düşünüyorum, fakat bu işleri yapan firmaya sorduğum soruya fiyat vermiyoruz siz hala fiyat için ısrar ediyorsunuz diye cevap verdiler. Fiyat vermeyen firmayla asla işim olmaz yolları açık olsun.
Herkese iyi akşamlar diliyorum.

Niyazi bey ben sizin o sorunuzu takip ettim. Bu konuyu açmamdaki sebep de buydu zaten. Benim ayakkabı mağazam var. Bütün ürünlerin altında barkod ve fiyat var. Acaba ben demi müşterinin tipine göre ayakkabıya fiyat söylemeliyim altı üstü direksiyon kaplanacak. 5 saatlik ne işi var? Hadi var niye fiyat vermiyorsun?
Bu arada türkiyede modocar firmasında da varmış aynı ürün.
www.hepsiburada.com/liste/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004-/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim, siz zaten bana iki adres yazmıştınız orada gördüm.
Bu usta galiba bu işleri küçük kabul edip ilgi göstermiyor.
Bu ayın 20 sinde İstanbul a gideceğim o vakit bir şeyler bakacağım olmazsa Bostancı sanayii de döşemeci arkadaşlarım var onlarla görüşeceğim.
Şaka bir yana işlerini çok iyi yapan esnaf. Bu usta galiba marka ya göre fiyat veriyor. Direksiyon kaplama kaç desi deri gidecek olduğu belli dir.
İlginize teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.

Teşekkür ederim niyazi bey. İkitelli tarafına gelirseniz çayımı içmeye beklerim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri