Defender direksiyon simidini sökmek için pratik bir çözümü olan var mı ? 2-3 direksiyon bozdum bu yüzden , yenisi de sökmem lazım , kırmadan nasl sökeyim ? Çektirme bağlayabilecek yeri de yok gibi ...
Ben herzaman (genelde çocuklar far kolunu 2 ayda bir kırıyor o yüzden) sökmeden 3-5 dk. önce wd40 sıkıyorum. biraz sağ sol esnettiğim zaman kolayca çıkıyor.sizinki neden o kadar sıkı durumda??
Arazi krikosu hijack la eğrilttim yine çıkmadı , yeni direksiyondu eski tipler daha rahat çıkıyor sanırım . En sonunda motorcu usta bilek kuvvetiyle çıkardı . Tuvun kabul etmediği bir spor direksiyonum var çok da rahat sökülüyor , olmadı çektirme bağlamak mümkün , muayeneye kadar onu kullanacağım.
Direksiyounun orta Somununun sağ ve solunda yanlış hatırlamıyorsam 8 lik civata yerleri var. Buraya delikleri karşılayacak şekilde bir palaka vidalayıp sonra çektirme ile çıkaracaksınız. Sanayide tornacı veya iyi bir mekanikçi 5 dakikada söker.
Direksiyounun orta Somununun sağ ve solunda yanlış hatırlamıyorsam 8 lik civata yerleri var. Buraya delikleri karşılayacak şekilde bir palaka vidalayıp sonra çektirme ile çıkaracaksınız. Sanayide tornacı veya iyi bir mekanikçi 5 dakikada söker.
Nihat bey , o delikler eski göbekte vardı , vida havşası varmıdır yokmudur bilmiyorum bakmadım belki de plastik kaynasın diye düz deliktir. Ancak yeni tip simitlerde (Derya bey resim koymuş) bu delikler yok .