direksiyon kutusu aranıyor

Etiketler
Ynt: direksiyon kutusu aranıyor

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
64 model cj3 b aracıma takmak için hidrolik yada kuru sistem direksiyon kutusu arıyorum
kendim uyduracağım
uygun fiyata olursa sevinirim

Elimde 1994 model Sağdan direksion Toyota hilux surfa ait hidrolik direksion kutusu mevcut.
Uydurma yapılabilir.
resim temsilidir. Resimde görünenin aynısıdır.
fiyat 250 tl

thsdk.PNG

sana 400 liraya mercedes hıdrolık dıreksıyon kutusu hortumları ve dıreksıyon pompası temın edebılırım 5374002873 mustafa usta

himbere53' Alıntı:
sana 400 liraya mercedes hıdrolık dıreksıyon kutusu hortumları ve dıreksıyon pompası temın edebılırım 5374002873 mustafa usta

bu kutunun fotoları varmı ustam ve fiyt konusunda biraz daha ikramınız olursa düşünebilirm
şu an o kadar bütcem yok
bide benim araç 64 model
hidrolik yaptığımda araç yolda çok gezer diyorlar
bi sıkıntı olurmu
ve bunu monte etmem için başka lazım olan parça varmı
işçilşiği zormu

whiteagle' Alıntı:
Elimde 1994 model Sağdan direksion Toyota hilux surfa ait hidrolik direksion kutusu mevcut.
Uydurma yapılabilir.
resim temsilidir. Resimde görünenin aynısıdır.
fiyat 250 tl
bu direksiyon kutusunun başka bir resim çekip ilave edebilirmisiniz

uydurmak zor degıl ama bı usta ıcın ne derece yeteneklısın bılmem ama elın yatkınsa kolatdır dıreksıyon kutusuna ve dıreksıyon pompasına ayak yapman gerekecek dıreksıyonun fotosu yok ama 124 kasa bı mercedes gorursen 86 modelden kedı gozu mercedese kadar aynıdır yanı onlara bakabılırsın.fıyat konusunda bısey yapamam cunku dıreksıyon zaten bende yok sanayıde yan komsumda var ondan alıyorum bende doç lara takıyorum bu dıreksıyondan benım ondan aldıgım fıyat 400 tl zaten ben sadece jeep cı arkadasıma (sana )yardımcı olmak ıstedım kardesım

Ben 60 model Cj 3 tofaş motorlu ingiliz ford minibüs janzımanlı Cj 5 direksiyon kutulu araç kullanıyorum benim de aklım da hep hidrolik direksiyon var bu tip araçlara hidrolik direksiyon sistemini uygulayan arkadaşlar varmı 400 ve 250 gibi fiyatlar cazip CJ direksiyon kutu tamir takımı zaten 250 tutuyorr

bence en ıdealı en okonomık olanı mercedes sorunsuz kalıtelı dıreksıyon hem nerdeyse her araca uydurulabılınıyo ve hıç arıza yaptıgınıda gormedım

1977 model cj5 e mercedes direksiyon sistemi taktım hiçbir sorun yok çok memnunum

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
64 model cj3 b aracıma takmak için hidrolik yada kuru sistem direksiyon kutusu arıyorum
kendim uyduracağım
uygun fiyata olursa sevinirim
Merhaba
1964 model jeepin orjial direksiyon kutus var son derece temiz fiyatı : 400 lira
başka direksiyon kutuları da isterseniz var
yılmaz usta
05383296828 GÖKOVA*MUĞLA*TÜRKİYE
www.yilmazmotorsports.tr.gg
modififyeciyilmaz@gmail.com
yazabilirsiniz

Ynt: Direksiyon Kutusu Aranıyor

bendede aynı cj-3b var bende direksiyon kutusu arıyorum kuru yada hidrolik yardımcı olabilecek biri var mı?

Ynt: Direksiyon Kutusu Aranıyor

karaefe' Alıntı:
bendede aynı cj-3b var bende direksiyon kutusu arıyorum kuru yada hidrolik yardımcı olabilecek biri var mı?
Merhaba İsterseniz Hidrolik mercedes var ayrıca Orjinal Mekanik var istediğinizi gönderebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri