Dikey Limit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,949
Ynt: Dikey Limit

Ülkemizde olmasa da yurt dışında çok güzel clinometer lar var. Nissan Projector Clinometer £31.00 Bence bedeva. [attachment=1]

Etiketler

adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür.

Hulg' Alıntı:
Ülkemizde olmasa da yurt dışında çok güzel clinometer lar var. Nissan Projector Clinometer £31.00 Bence bedeva.

Bunu satın alabileceğimiz bir web sitesi adresi var mı?

jeep' Alıntı:
adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür.

aynen katılıyorum abi benim CJ de radyo-CD çalar bile yok bu çok sırıtır zaten (kelebek örneği tam yerinde )

BolbuzJack' Alıntı:
Bunu satın alabileceğimiz bir web sitesi adresi var mı?

Ebay da var değişik modelleri de mevcut..
http://search.ebay.com.au/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&dfsp=1&satitle=Clinometer+&sacat=-1%26catref%3DC6&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=Postcode&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&fgtp=

http://autospeed.com/cms/A_2133/article.html

http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-Projector-Clinometer-R50-R20-SUV-Jeep-4x4-k_W0QQitemZ220266459243QQcmdZViewItem?hash=item220266459243&_trkparms=72%3A985%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318#ebayphotohosting

31 Pound dediğine göre ingilterede... websitesini söylerseniz ben alayım bundan bakalım toz, toprak, çamur, yağlı ele, ne kadar dayanaklı

Selam Arkadaşlar,
Ben pajero kullanıcısıyım. Uzun kasa olmasına rağmen oldukca dik zeminlere tırmanıyorum. Fakat böyle bir ölçüm tekniği görmedim. walla brawo )
şeytanın aklına gelmez dedikleri herhalde bu. Kıbrıs'ta yaptığımız basit bir gezide C7 37" lastikleriyle 40 derece üzerinde bir kayaya tırmandı.
Nissan Patrol 35" lastiklerle yine aynı yer tırmandı ama diğer kısa kasa araşlar yana doğru kayarak geri düştüler.
video yu internet sayfasına attık. adresin başına w w w koymayı unutmayın.
kibristube.com/gonyeli adresinde.

bu arada ok144 denen lastikleri ilk kez burda duyuyorum. Pajero ma yeni lastik almayı planlıyorum.
BF Goodrich MTZ 31.10.5 15" bu konuda yorumlarınız nedir?
Kıbrıs'tan sevgi ve saygılarımızşa
Bülent

birde aynı site içerisinde 4x4 veya offroad diye aratırsanız Kıbrıs'taki gezi videolarımızı görebilrisiniz. Sizleri en kısa zamanda araçlarınızla adaya bekliyoruz...
www.kibristube.com

Jeepcj7' Alıntı:
31 Pound dediğine göre ingilterede... websitesini söylerseniz ben alayım bundan bakalım toz, toprak, çamur, yağlı ele, ne kadar dayanaklı

sen test yine abi ne kadar sağlam iyi bişeyse chrokee kullanıcıları falan alır

ama biz göktuğ abiyle vaz geçtik bizim CJ lerde çok sırıtır

SON KONULAR - FORUM