adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür.
adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür.
Ebay da var değişik modelleri de mevcut..
http://search.ebay.com.au/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&dfsp=1&satitle=Clinometer+&sacat=-1%26catref%3DC6&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=Postcode&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&fgtp=
Selam Arkadaşlar,
Ben pajero kullanıcısıyım. Uzun kasa olmasına rağmen oldukca dik zeminlere tırmanıyorum. Fakat böyle bir ölçüm tekniği görmedim. walla brawo )
şeytanın aklına gelmez dedikleri herhalde bu. Kıbrıs'ta yaptığımız basit bir gezide C7 37" lastikleriyle 40 derece üzerinde bir kayaya tırmandı.
Nissan Patrol 35" lastiklerle yine aynı yer tırmandı ama diğer kısa kasa araşlar yana doğru kayarak geri düştüler.
video yu internet sayfasına attık. adresin başına w w w koymayı unutmayın.
kibristube.com/gonyeli adresinde.
bu arada ok144 denen lastikleri ilk kez burda duyuyorum. Pajero ma yeni lastik almayı planlıyorum.
BF Goodrich MTZ 31.10.5 15" bu konuda yorumlarınız nedir?
Kıbrıs'tan sevgi ve saygılarımızşa
Bülent
birde aynı site içerisinde 4x4 veya offroad diye aratırsanız Kıbrıs'taki gezi videolarımızı görebilrisiniz. Sizleri en kısa zamanda araçlarınızla adaya bekliyoruz...
www.kibristube.com