Dikey Limit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,839

Etiketler
Ynt: Dikey Limit

Göktuğ Bey helal olsun! Birde tepenin yüksekliği önemli... kısa olunca çok saçma açılara cesaret ile (!) vurabiliyorum arabayı ama tepe yuksek yol uzun çok dik ve çamurlu ise devrilme riski var....

Jeepcj7' Alıntı:
Göktuğ Bey helal olsun! Birde tepenin yüksekliği önemli... kısa olunca çok saçma açılara cesaret ile (!) vurabiliyorum arabayı ama tepe yuksek yol uzun çok dik ve çamurlu ise devrilme riski var....

Hocam ne oldu araç , bittiyse bir görelim resimleri..

Bitti sayılır, Cuma akşamı sabahlıcaz ::smiley: Ctesi asfalt denemesi yapmayı planlıyorum ;D ...
Lastikleri değiştirmeden resim koymasam daha iyi.. cılız durdurlar :-\ ...

jeep' Alıntı:
Hocam ne oldu araç , bittiyse bir görelim resimleri..

1000lerce resim oldu video hazırlamayı planlıyorum...youtube'a koyucam açılırsa tabii...cezalı malum..

araç içine tavandan, açı ölçerin orta noktasından bir şakül sallandırsak...şakülün ipinden de açı yı ölçsek...nasıl olur acaba..

endüstri' Alıntı:
araç içine tavandan, açı ölçerin orta noktasından bir şakül sallandırsak...şakülün ipinden de açı yı ölçsek...nasıl olur acaba..
tırmanma esnasında durup net bir ölçüm yapılabilir. Yada orjinal eğim ölçerler var. Araştırıyorum bulursam alacağım. Devamlı böyle ölçemem. :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Ben Pajeronunkinden buldum ama 350ytl istediler... biraz tuzlu geldi :-\
Nereden buldun yaw..ben servisten sormuştum yok dediler :( ..Aksesuarcılardakide cikletten çıkanlar gibi :D ..En güzel Pajeronundur zaten..20 senedir standart araçlarda :smiley:

1.jpg

bu ilk resim içindi 8 derecelik bi hata ama mükemmel bir calışma

Göktuğ arkadaşım, araştırmacı ruhun, çalışma disiplinin ve titizliğin için tebrik ederim...

Bir öneri: Şakülü yere deymiyecek şekilde tampona bağla... Şakül ve bağlama ipi fotoğraflarda çıksın...

Kamera da her zaman aracın yan yüzüne tam dik olarak baksın... Aracın ön ve arkasını görmesin.

..En güzel Pajeronundur zaten..20 senedir standart araçlarda

evet görmüştüm onu.. ayrıca rakım ölçer ve pusulada vardı yanında zannedersem.

bu ilk resim içindi 8 derecelik bi hata ama mükemmel bir calışma

Erbaa pissu arıtma tesisi oradakiler.. Ama sanki alt çizgi en soldaki havuzun üstü ile paralel değil gibi.. Sanki biraz daha yatacakmış gibi duruyor..

Şakülü yere deymiyecek şekilde tampona bağla... Şakül ve bağlama ipi fotoğraflarda çıksın...

Kamera da her zaman aracın yan yüzüne tam dik olarak baksın... Aracın ön ve arkasını görmesin.

evet aslında tek başına sakül bu işe yeter.. sonuçta zemine her zaman dik olacak, zeminde zaten resimde belli.. olay oradan çok net çözülür.

bence şakül bu işte net çözüm olamayacak aracı o rampada durdurabilecekmiyiz, bence zor araç kayacaktır (zemine bağlı olarak)

ve hareket ederken kamera ile de çeksek aracın ivmesinden dolayıda şakül farklı hareketler yapacak ve hatalı açı verecektir.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.