Dikey Limit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,936
Ynt: Dikey Limit

Ülkemizde olmasa da yurt dışında çok güzel clinometer lar var. Nissan Projector Clinometer £31.00 Bence bedeva. [attachment=1]

116208084_o.jpg

Etiketler

adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür. :D

jeep' Alıntı:
adam güzel yapmış yapmasına, cherokee ye filan gider. ama hoplaya zıplaya giden km saatinin yanına böylesi ışıklı janjanlı bir alet, bir şeyin şeyine kelebek konmuş gibi görünür. :D

aynen katılıyorum abi benim CJ de radyo-CD çalar bile yok bu çok sırıtır zaten (kelebek örneği tam yerinde :D )

BolbuzJack' Alıntı:
Bunu satın alabileceğimiz bir web sitesi adresi var mı?

Ebay da var değişik modelleri de mevcut..
http://search.ebay.com.au/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&dfsp=1&satitle=Clinometer+&sacat=-1%26catref%3DC6&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=Postcode&sabfmts=1&saobfmts=insif&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&fgtp=

http://autospeed.com/cms/A_2133/article.html

http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-Projector-Clinometer-R50-R20-SUV-Jeep-4x4-k_W0QQitemZ220266459243QQcmdZViewItem?hash=item220266459243&_trkparms=72%3A985%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318#ebayphotohosting

31 Pound dediğine göre ingilterede... websitesini söylerseniz ben alayım bundan :smiley: bakalım toz, toprak, çamur, yağlı ele, ne kadar dayanaklı :smiley:

Selam Arkadaşlar,
Ben pajero kullanıcısıyım. Uzun kasa olmasına rağmen oldukca dik zeminlere tırmanıyorum. Fakat böyle bir ölçüm tekniği görmedim. walla brawo :smiley:)
şeytanın aklına gelmez dedikleri herhalde bu. Kıbrıs'ta yaptığımız basit bir gezide C7 37" lastikleriyle 40 derece üzerinde bir kayaya tırmandı.
Nissan Patrol 35" lastiklerle yine aynı yer tırmandı ama diğer kısa kasa araşlar yana doğru kayarak geri düştüler.
video yu internet sayfasına attık. adresin başına w w w koymayı unutmayın.
kibristube.com/gonyeli adresinde.

bu arada ok144 denen lastikleri ilk kez burda duyuyorum. Pajero ma yeni lastik almayı planlıyorum.
BF Goodrich MTZ 31.10.5 15" bu konuda yorumlarınız nedir?
Kıbrıs'tan sevgi ve saygılarımızşa
Bülent

birde aynı site içerisinde 4x4 veya offroad diye aratırsanız Kıbrıs'taki gezi videolarımızı görebilrisiniz. Sizleri en kısa zamanda araçlarınızla adaya bekliyoruz...
www.kibristube.com

Jeepcj7' Alıntı:
31 Pound dediğine göre ingilterede... websitesini söylerseniz ben alayım bundan :smiley: bakalım toz, toprak, çamur, yağlı ele, ne kadar dayanaklı :smiley:

sen test yine abi ne kadar sağlam iyi bişeyse chrokee kullanıcıları falan alır :p

ama biz göktuğ abiyle vaz geçtik bizim CJ lerde çok sırıtır :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR