operaghost
Yeni Üye
merhabalar kafası karışmış biri olarak yardım almak istedim.
olympus fe 270 çekimlerini beğenmiş olsam da biraz araştırınca bitakım özellikleri istediğimi farkettim.
gece çekimleri iyi olan
yakınlaştıkça görüntü kalitesi bozulmayan
4x optik ve 7 ya da 8 megapiksel olması sanırım daha iyi sonuç veriyor (ama bilmediğim için fazla bi fikrim de yok zaten sıkıntıyı bu konuda duyuyorm örneğin 5 mp olan bi makine nasıl çekimler yapıyor bilemiyorum.)
hareket halindeyken kaymayan fotograflar çekebilecek
ve el titremesinin kötü çekime yol açmasına engeli olan
kendi kendine çekim yapabilen
Flaşsız iç mekân çekimlerinde ve düşük ışık koşulları altında iyi sonuçlar veren
mümkünse usb kablolu ve kendinde hafıza kartı, şarj ve pil ekipmanına sahip
270 ytlden fazlasına malolmayacak bi şey arıyorum
sanırım bana uzuun yıllar gidecek o yüzden aradıkça aradım. çok güzel kareler yakalıyorum fakat makinem yok benim o yüzden sayısı çok az kalıyor.
canon a karşı bi sempatim var bunun yanısıra a580 ve a590 a baktım fakat sanırım benim bütçemi aşıyorlar kendileri
yardımcı olursanız cidden çok makbule geçicek
olympus fe 270 çekimlerini beğenmiş olsam da biraz araştırınca bitakım özellikleri istediğimi farkettim.
gece çekimleri iyi olan
yakınlaştıkça görüntü kalitesi bozulmayan
4x optik ve 7 ya da 8 megapiksel olması sanırım daha iyi sonuç veriyor (ama bilmediğim için fazla bi fikrim de yok zaten sıkıntıyı bu konuda duyuyorm örneğin 5 mp olan bi makine nasıl çekimler yapıyor bilemiyorum.)
hareket halindeyken kaymayan fotograflar çekebilecek
ve el titremesinin kötü çekime yol açmasına engeli olan
kendi kendine çekim yapabilen
Flaşsız iç mekân çekimlerinde ve düşük ışık koşulları altında iyi sonuçlar veren
mümkünse usb kablolu ve kendinde hafıza kartı, şarj ve pil ekipmanına sahip
270 ytlden fazlasına malolmayacak bi şey arıyorum
sanırım bana uzuun yıllar gidecek o yüzden aradıkça aradım. çok güzel kareler yakalıyorum fakat makinem yok benim o yüzden sayısı çok az kalıyor.
canon a karşı bi sempatim var bunun yanısıra a580 ve a590 a baktım fakat sanırım benim bütçemi aşıyorlar kendileri
yardımcı olursanız cidden çok makbule geçicek