dfm succe aracım kaç kg yük çekebilir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asigencselo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,762

asigencselo

Yeni Üye
Benim merak ettiğim soru 1600 motor dfm succe aracımda 1500 kg lık bir karavan yapma isteğim bulunuyor ama

http://www.dfmturkiye.com/succe.html

Benim aracım max kaç kg çekme karavan çekebilir.

Birde yokuş aşşağı inişlerde arkada bağlı oldugunda savurma yapmaz mı ? frenleme sistemi mi yapılmalı nasıl oluyor

Etiketler

Ynt: dfm succe aracım kaç kg yük çekebilir

asigencselo merhaba,

sorunuzu yanlış başlıkta sormuşsunuz, başlığınızı taşıdım şuanda bulunduğunuz başlık Çekme Karavan başlığı olup her sorunuza cevap bulabilirsiniz.
Sorunuza çok kısa yüzeysel bir yanıt vereyim, aracınızın boş ağırlığını % 85 kadar ağırlıktaki çekme karavan ideal sayılabilir.
Konu başlıklarını biraz incelerseniz birçok tecrübe ve birikimi okuma şansınız olacaktır.

Selamlar.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR