Kaliteli Insan Nedir? Kaliteli Bir Insan Nasıl Olunur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 242

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar yeni bir tartışma konusu kaliteli insan nasıl olacağız?

Bir karavana milyonlar mı yatırmamız gerek? Altı kıtada karavan koşturmamız mı gerek?

Biz nasıl kaliteli insan(lar) olacağız?

Yoksa biraz sevgi gönüllerdeki kalitemiz için yeter miydi?

Parayla satın alınamayan şeyleri sevmek daha güzel değil mi?

Bir evlat yetiştiren bir anne baba kadar kalitelisi var mı?

Bence yok.

Arkadaşlar,

İnsanlarla kaliteli bir arkadaş ve dost olabilmek için elimden gelen her şeyi yapmış ve yapmaya da devam eden birisiyim. Benim kampçı dostlarım var. Kampçı dostlarımın dostuyum. Ortada ne olmuş yaşanmış başka bir olay var nede ortada mesele edecek herhangi bir durum olduğu var. Özgürce kamp yapıyordum ve hala özgürce kamp yapmaya devam ediyorum. Birtakım oçocuklarının arkamdan ne konuştuğunun inanın hiçbir önemi yok. Yüzyüze geldiğimizde hiçbir şey olmamış gibi dostça davranmaya devam ediyorlar. Bu da değişik bir insanlık seviyesi. Kendilerini de böyle kabul etmek gerekiyor anladığım kadarıyla...

Yine de buraya yazayım arkadaşlar, Kaliteli bir insan asla bir başkasına iftira etmez. Bana göre böyle bu durum. Dostlarımızı seçmeye özen göstersek de arada kalitesizler çıkabiliyor. Bu da ne onların ne bizim suçumuz. Biz olduğumuz gibi özgür, hür yaşayan birisiyiz. Dostlarımızla kamp yapmaktan hoşlanıyoruz. Ortada bunun dışında olmuş olan herhangi bir durum veya konu yok arkadaşlar.

Benimle henüz tanışmadıysanız arkamdan söylediklerine aldanmayın. Hepsi hala benim dostlarım. Benim dostlarım benim hakkımda kötü şeyler de düşünebilirler. Ben bunu kaldırabilecek bir insanım. Ortada kaldıramayacağım bir durum olsaydı şüphesiz bunlar benim başıma gelmezdi. Ama benim başıma geldiler. Bu da benim yazgımın bir parçası olsa gerek.

İstisnasız bütün kampçı dostlarıma sevgiler ve saygılarımla.
Henüz karşılaşmadıklarımla da; Bir gün bir yerlerde karşılaşmak umudumla.

Kaliteli bir insan olmak için çabam ve bu yöndeki arayışım sürüyor. İstiyorum ki bu yolda kaliteli dostlar da edinmeye devam edeyim. Ve benim kampçı dostlarım da hakkaten benim gibi kaliteli bir insan olmaya çalışan kimseler olsun.
Artık insanın kalitelisinin sadece parayla olamayacağını ayan beyan görüyoruz. Ben de bir kamp yerinde yaşayan eski püskü karavanı olan bir amcayım pekçok küçük kampçı için.
Belki zamanla karavanımı yenileyemeyeceğim ve karavanım iyice eskiyecek. O zaman insanlar benim kalitesiz insan olduğumu düşünürler mi? Düşünürlerse düşünsünler paranın ne hükmü var kardaşım? Var biraz hükmü biliyorum ama gökyüzünü satın alabileceğiniz kadar da değil hani...
Barış Manço ne güzel der şarkısında sapa, kulpa kapağa aldanıp kanma dostum, İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok!...
Umarım içi boş insanlardan birisi değilimdir. Kendimi yetiştirmeye çalışıyorum, elimden geldiğince artık...

Yine de kuru iftira ve kalleşçe yalan yere dedikodu yapan adamlarla da bana hiçbir şey yapamadılar. Nasıl olmayı seviyorsam özgür hayatımı öyle oldum ve yaşadım. Bunun için zerre kadar pişmanlığım da yok, Dönüp arkama bakmam da...

Ben özgür bir kampçı gezginim. Benim kalitem yüreğimde gizli. Onu sadece dostlarım biliyor. İftira edip beni hasta eden adamlar benim dostum değiller. Ama benim güzel dostlarım her zaman için varlar ve gerçekler...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

SON KONULAR

Geri